Krzysztof Salwiczek Napisano 8 Maja 2013 Napisano 8 Maja 2013 Dokładnie tak jak napisał Dr. Watson, inne słowo tutaj nie pasuje, tylko rewelacja Cieniowanie ciała, malowanie bluzy, smaczki w rodzaju nadruku "WP" na opasce... No po prostu oczu nie można oderwać. Kolejny, po Panterze Pattersona, powstańczy temat w mistrzowskim wykonaniu, serce rośnie! Cytuj
Patterson Napisano 8 Maja 2013 Napisano 8 Maja 2013 Genialne malowanie! Bluza po prostu rewelacyjna. Cytuj
Gerd Napisano 10 Maja 2013 Napisano 10 Maja 2013 Malowanie znacznie lepsze od samej figurki. Mam na myśli to, że model jako odlew, wydaje mi się sztuczny, drewniany jakieś taki, mowa oczywiście o tym co jest w pudełku, choć i tak daleko w przód od figur woskowych MarS'a. Gratuluję - zwyczajowo pracy. Czad! Cytuj
gumowy01 Napisano 31 Maja 2013 Napisano 31 Maja 2013 Brawo. Temat mi bardzo bliski, nie do powtórzenia w 1/72 ale się staram Cytuj
Piotr_P Napisano 31 Maja 2013 Napisano 31 Maja 2013 nie moje klimaty ale efekt pierwsza klasa ,jak żywa.... rewelacyjnie pomalowana twarz i oczy. Troszkę jakby nienaturalnie pasek od broni przy kolbie odstaje ale ogolnie bomba panie. Cytuj
push-up78 Napisano 31 Maja 2013 Autor Napisano 31 Maja 2013 Ten pasek przy mp40 to żywica.Ciężko było go formować w gorącej wodzie ale co się dało to zrobiłem.Zestawowy jest naprawdę fajnie zrobiony i nie chciałem już naprawdę przerabiać na wykonany z ołowianego paska.Ale dzięki wszystkim za miłe opinie.Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi