push-up78 Napisano 7 Maja 2013 Share Napisano 7 Maja 2013 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 Jak dla mnie rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 Dokładnie tak jak napisał Dr. Watson, inne słowo tutaj nie pasuje, tylko rewelacja Cieniowanie ciała, malowanie bluzy, smaczki w rodzaju nadruku "WP" na opasce... No po prostu oczu nie można oderwać. Kolejny, po Panterze Pattersona, powstańczy temat w mistrzowskim wykonaniu, serce rośnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 Genialne malowanie! Bluza po prostu rewelacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Maja 2013 Share Napisano 10 Maja 2013 Malowanie znacznie lepsze od samej figurki. Mam na myśli to, że model jako odlew, wydaje mi się sztuczny, drewniany jakieś taki, mowa oczywiście o tym co jest w pudełku, choć i tak daleko w przód od figur woskowych MarS'a. Gratuluję - zwyczajowo pracy. Czad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 bardzo ładna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 31 Maja 2013 Share Napisano 31 Maja 2013 Brawo. Temat mi bardzo bliski, nie do powtórzenia w 1/72 ale się staram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 31 Maja 2013 Share Napisano 31 Maja 2013 nie moje klimaty ale efekt pierwsza klasa ,jak żywa.... rewelacyjnie pomalowana twarz i oczy. Troszkę jakby nienaturalnie pasek od broni przy kolbie odstaje ale ogolnie bomba panie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 31 Maja 2013 Autor Share Napisano 31 Maja 2013 Ten pasek przy mp40 to żywica.Ciężko było go formować w gorącej wodzie ale co się dało to zrobiłem.Zestawowy jest naprawdę fajnie zrobiony i nie chciałem już naprawdę przerabiać na wykonany z ołowianego paska.Ale dzięki wszystkim za miłe opinie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi