Seba77 Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 Witam Chciałbym zaprezentować mój nowy modelik który wzbogacił moją kolekcje. Model wykonany prosto z pudła plus maski do malowania oszklenia i toczone lufy działek. Sklejało się go bardzo przyjemnie i bez większych kłopotów. Na drobnych elementach było trochę nadlewek i przesuniętych form. Zapraszam do oglądania i dzielenia się swoimi opiniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 Bardzo fajny Shiden, gratulacje! W przyszłości tylko zwróć uwagę aby na kalkomaniach poprawić linie podziałowe. Jak model jest washowany, to brak zaciemnienia linii np na hinomaru zwraca uwagę. Ja to robię na kalkach najczęściej miękkim ołówkiem. Z ciekawością czekam na Twoje kolejne produkcje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 8 Maja 2013 Autor Share Napisano 8 Maja 2013 Dzięki za podpowiedź . Spróbuję i zrobię nowe fotki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 Piękny modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radziu83 Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 Bardzo ładny, no i plus że Japończyk bo trochę ich mało... Trochę słabe zdjęcia niestety no i faktycznie łosz Ci nie wszedł w kalki. Wydaje mi się, że jednak lepiej jest je nacinać w takich przypadkach, no ale na gotowym modelu to już trochę za późno... Co następne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 9 Maja 2013 Share Napisano 9 Maja 2013 Ładny model. Powodzenia przy następnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 9 Maja 2013 Autor Share Napisano 9 Maja 2013 Dziękuję za miłe słowa Następna jest Kate z Hasegawy plus blachy Edka. Wcześniej też wykonałem Zero z Academy . Jak na razie jeszcze nie zamieściłem galerii. Wash starałem się dawać na kalki lecz przy ścieraniu zlazł cały Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi