Erni Napisano 15 Maja 2013 Share Napisano 15 Maja 2013 Model to staraaaaaaaaaaaaaaa tamiya , trochę poprawiana. Miłego oglądania i czekam na opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 15 Maja 2013 Share Napisano 15 Maja 2013 Osobiście nie mam się do czego przyczepić, podoba mi się model. Fajny pomysł z koszem do grania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurgen75 Napisano 15 Maja 2013 Share Napisano 15 Maja 2013 Bardzo ładnie i czysto wykonane. "Takie nie za dużo-nie za mało" - gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Maja 2013 Share Napisano 15 Maja 2013 Model ładnie wykonany. Jedynie czego mi brakuje to zdjęcia wieży od przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 15 Maja 2013 Share Napisano 15 Maja 2013 fajnie wyszedł gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi