MWALLO Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam!! Popełniłem Dickera- jak wyszedł oceńcie sami.Zapraszam do oglądania. Edytowane 1 Września 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danio934 Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 Super model brudzenie i styranie jak dla mnie bomba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 Odwaliłeś kawał dobrego plastiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafek Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 Zabić trumtpera za zbyt luźne gąsienice! Wyglądają hmmm.. nie po niemiecku. Może by je jakoś skrócić? Sam model 6-/6! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 Wspaniały! Malowanie super, zwłaszcza podoba mi się brudzenie układu jezdnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 Dla mnie super Można prosić o kilka słów o malowaniu i śladach eksploatacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 Bardzo fajsko wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 Pieruna ładny. Jeno powiedz mi, co to za czerwona szmata z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 1 Września 2007 Share Napisano 1 Września 2007 Nigdy specjalnie nie przepadałem za tym pojazdem, ale w takim wykonaniu jak twoje coś on w sobie ma Byłby idealnym elementem dioramy. Świetna wykończeniówka. Gratuluję! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 1 Września 2007 Share Napisano 1 Września 2007 nareszcie jakaś fajna pancerka. Osobiscie sam zajmuje sie tylko pancerka bo jest według mnie najciekawsza Model to calkowity standart czy dokupiłeś jakieś elementy fototrawione?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 1 Września 2007 Autor Share Napisano 1 Września 2007 Model to calkowity standart czy dokupiłeś jakieś elementy fototrawione?? Model jest w 100% prosto z pudła-poprawiłem błąd jakim niewątpliwie były uchwyty na narzędzia-pomalowałem na kolor bazowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 4 Września 2007 Share Napisano 4 Września 2007 No ładny, daje 5+/6 ale niestety twój model ma kilka niedoskonałości np: na armacie widzę że chciałeś zrobić kurz ale zamiast tego wyszła ci plama po kawie, jeszcze masz kilka drobych błędzików ale o nich nie będe już wspominać. Z początku myślałem że to jest ten nowy dicker max z dragona. Ładnie wyszedł ci rain marks, zacieki i błotko. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi