kalaruch Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 Zapowiada się ładny ciąg korwet, coś w stylu Ubootów - troszkę niedorobionych, ale uroczych. Pierwsza była HMS ANCHUSA czyli kwiatek w ciekawym malowaniu Tutaj korwetka która się mnie spodobała bardzij - Jakobinka Pudło: Malowanie: Wypraski: Ładny maluszek, wydaje się małym modelem, ale tak naprawdę szczegóły i wykonanie mnie zdumiały. Świetna robota Pana Miarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 Skoro już masz dwa takie maluszki, może powiedziałbyś, czy w końcu czymś się różnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 23 Maja 2013 Autor Share Napisano 23 Maja 2013 Chodzi o wydanie, Anchusy fizycznie nie mam, ale jest różnica w konstrukcji nadbudówki oraz uzbrojenia ASW. W sumie tylko takie subtelne różnice tak jak w ubootach typu IX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 27 Maja 2013 Share Napisano 27 Maja 2013 Chodzi o wydanie, Anchusy fizycznie nie mam, ale jest różnica w konstrukcji nadbudówki oraz uzbrojenia ASW. W sumie tylko takie subtelne różnice tak jak w ubootach typu IX - to można było w jednym wydaniu zrobić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Grudnia 2013 Share Napisano 27 Grudnia 2013 A tak wygląda WEM-owska blaszka do niej, juz niedługo ruszam z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 27 Grudnia 2013 Share Napisano 27 Grudnia 2013 Piknie, Panocku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Stycznia 2014 Share Napisano 5 Stycznia 2014 Kalaruch, widzę że Ciebie też w ciula zrobiły mietki z Mirage. Przejżyj instrukcję a przekonasz się że brakuje Ci magicznej ramki D no chyba że pominąłeś ją przy robiemiu fotek. Jeżeli jednak Tobie TEŻ jej brakuje, znaczy się że dostaliśmy Anchusę z instrukcją i kalkami od Zinny Wszystko co odróżnia Zinnę od Anchusy jest właśńie na onej mitycznej ramce D. Bądź tu człowieku patriotą i kupuj Polskie modele Wygląda na to że bez głEMbokiej waloryzacji siEM nie obENdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 18 Lutego 2014 Share Napisano 18 Lutego 2014 Mirago bardzo leci w kulki i to na wszystkich frontach sposobie realizacji zamówień również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi