kalaruch Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Zapowiada się ładny ciąg korwet, coś w stylu Ubootów - troszkę niedorobionych, ale uroczych. Pierwsza była HMS ANCHUSA czyli kwiatek w ciekawym malowaniu Tutaj korwetka która się mnie spodobała bardzij - Jakobinka Pudło: Malowanie: Wypraski: Ładny maluszek, wydaje się małym modelem, ale tak naprawdę szczegóły i wykonanie mnie zdumiały. Świetna robota Pana Miarki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forest Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Skoro już masz dwa takie maluszki, może powiedziałbyś, czy w końcu czymś się różnią? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalaruch Posted May 23, 2013 Author Share Posted May 23, 2013 Chodzi o wydanie, Anchusy fizycznie nie mam, ale jest różnica w konstrukcji nadbudówki oraz uzbrojenia ASW. W sumie tylko takie subtelne różnice tak jak w ubootach typu IX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robo Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 Chodzi o wydanie, Anchusy fizycznie nie mam, ale jest różnica w konstrukcji nadbudówki oraz uzbrojenia ASW. W sumie tylko takie subtelne różnice tak jak w ubootach typu IX - to można było w jednym wydaniu zrobić ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted December 27, 2013 Share Posted December 27, 2013 A tak wygląda WEM-owska blaszka do niej, juz niedługo ruszam z tematem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forest Posted December 27, 2013 Share Posted December 27, 2013 Piknie, Panocku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Kalaruch, widzę że Ciebie też w ciula zrobiły mietki z Mirage. Przejżyj instrukcję a przekonasz się że brakuje Ci magicznej ramki D no chyba że pominąłeś ją przy robiemiu fotek. Jeżeli jednak Tobie TEŻ jej brakuje, znaczy się że dostaliśmy Anchusę z instrukcją i kalkami od Zinny Wszystko co odróżnia Zinnę od Anchusy jest właśńie na onej mitycznej ramce D. Bądź tu człowieku patriotą i kupuj Polskie modele Wygląda na to że bez głEMbokiej waloryzacji siEM nie obENdzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaszDudek Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Mirago bardzo leci w kulki i to na wszystkich frontach sposobie realizacji zamówień również Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts