kalaruch Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 Zapowiada się ładny ciąg korwet, coś w stylu Ubootów - troszkę niedorobionych, ale uroczych. Pierwsza była HMS ANCHUSA czyli kwiatek w ciekawym malowaniu Tutaj korwetka która się mnie spodobała bardzij - Jakobinka Pudło: Malowanie: Wypraski: Ładny maluszek, wydaje się małym modelem, ale tak naprawdę szczegóły i wykonanie mnie zdumiały. Świetna robota Pana Miarki Cytuj
Forest Napisano 23 Maja 2013 Napisano 23 Maja 2013 Skoro już masz dwa takie maluszki, może powiedziałbyś, czy w końcu czymś się różnią? Cytuj
kalaruch Napisano 23 Maja 2013 Autor Napisano 23 Maja 2013 Chodzi o wydanie, Anchusy fizycznie nie mam, ale jest różnica w konstrukcji nadbudówki oraz uzbrojenia ASW. W sumie tylko takie subtelne różnice tak jak w ubootach typu IX Cytuj
Robo Napisano 27 Maja 2013 Napisano 27 Maja 2013 Chodzi o wydanie, Anchusy fizycznie nie mam, ale jest różnica w konstrukcji nadbudówki oraz uzbrojenia ASW. W sumie tylko takie subtelne różnice tak jak w ubootach typu IX - to można było w jednym wydaniu zrobić ... Cytuj
Szydercza Gała Napisano 27 Grudnia 2013 Napisano 27 Grudnia 2013 A tak wygląda WEM-owska blaszka do niej, juz niedługo ruszam z tematem Cytuj
Szydercza Gała Napisano 5 Stycznia 2014 Napisano 5 Stycznia 2014 Kalaruch, widzę że Ciebie też w ciula zrobiły mietki z Mirage. Przejżyj instrukcję a przekonasz się że brakuje Ci magicznej ramki D no chyba że pominąłeś ją przy robiemiu fotek. Jeżeli jednak Tobie TEŻ jej brakuje, znaczy się że dostaliśmy Anchusę z instrukcją i kalkami od Zinny Wszystko co odróżnia Zinnę od Anchusy jest właśńie na onej mitycznej ramce D. Bądź tu człowieku patriotą i kupuj Polskie modele Wygląda na to że bez głEMbokiej waloryzacji siEM nie obENdzie Cytuj
TomaszDudek Napisano 18 Lutego 2014 Napisano 18 Lutego 2014 Mirago bardzo leci w kulki i to na wszystkich frontach sposobie realizacji zamówień również Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi