Jakub 24 Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 Witam! Niedawno rozpocząłem budowę tego modelu: Będzie on wykonany w malowaniu dla 82 dywizji powietrzno desantowej w Normndii. Na razie rozpocząłem budowę wanny: Model skleja się bardzo przyjemnie. Zawiera wiele elementów foto trawionych, które niestety nie są moją mocną stroną . Model najprawdopodobniej stanie na dioramie z Dodgem WC51 firmy Afv club i kilkoma spadochroniarzami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 Kibicuję, jak wszystkim robiącym sprzęt US Army z ostatniej wojny światowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 To nie humvee, ale można uznać go za protoplastę , więc z przyjemnością popatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi