templess Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 Witam. Przedstawiam galerię modelu Italerii Panther Ausf.D. Model dość leciwy i uproszczony lecz przy pewnym nakładzie pracy da się coś z niego wyciągnąć. Zapraszam do oglądania i komentowania; Zdjęcia robione według wskazówek Bazylmsa. Dzięki Krzychu . Część przy naturanym świettl a część przy sztucznym. Te przy sztucznym oddają lepiej kolory, ale nadają blask na matowym modelu. Myślę że namiot bezcieniowy załatwi sprawę, w innym wypadku pozostaje tylko zmiana aparatu na lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 W sumie model ciekawy, wydaje mi się że w ogóle nie brudziłeś gąsienic jak i układu jezdnego, co innego lina holownicza która jest przymocowana nitką do uchwytów podnoszenia płyt nad silnikowych, moim zdaniem do poprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 Musisz sobie załątwić jeszcze jedną lampę do zdjęć ( zagduję,po fotkach,że masz jedną?). Model bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 18 Maja 2013 Autor Share Napisano 18 Maja 2013 wydaje mi się że w ogóle nie brudziłeś gąsienic jak i układu jezdnego Wręcz przeciwnie. Gąski i układ jezdny ma washa, pigmenty i oleje. Po 40 latach klejenia modeli nie zapomina się o takich rzeczach . Powiem nawet że jak na moje standardy jest mocno usyfione .Lina pozostaje jak jest, takie było założenie. Dzięki za opinie Musisz sobie załątwić jeszcze jedną lampę do zdjęć ( zagduję,po fotkach,że masz jedną?). Model bardzo fajny. No to Grzechu zgadujesz dobrze . Przymierzam się do namiotu z 3 lampami. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 Siemasz, będziesz z nim na konkursie w Koszalinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 Fajna panterka Im wiecej ich tutaj, tym bardziej mnie one urzekają ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 18 Maja 2013 Autor Share Napisano 18 Maja 2013 Siemasz, będziesz z nim na konkursie w Koszalinie ? Siema Rafał. Oczywiście że tak. Fajna panterka Im wiecej ich tutaj, tym bardziej mnie one urzekają ;) Pantery są piękne . W planach oczywiście Magda-Pudel i Jadzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 super bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 Ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 Bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 19 Maja 2013 Autor Share Napisano 19 Maja 2013 Krzychu, Fenek, Kacper- cieszy mnie że model Wam się podoba i przypadł Wam do gustu. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 Podoba się szczegóły ocenię jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 wydaje mi się że w ogóle nie brudziłeś gąsienic jak i układu jezdnego, Utyrany jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 22 Maja 2013 Autor Share Napisano 22 Maja 2013 Utyrany jak należy No utyrany z lekka jest. Tym bardziej widać to teraz jak powysychały washe i oleje. Moje zdjęcia niestety tego nie oddają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi