rtoipmodest Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 W książce S. Zalogi o czołgach Marinesów podczas 2 wojny znalazłem następujące zdjęcie (tu wersja z netu): bardzo spodobał mi się podpis do zdjęcia zawierający sporo cennych informacji: W książce znajduje się także plansza barwna przedstawiająca ten czołg. Tym razem opisana jako: Maszyna bardzo mi się spodobała jako alternatywa dla pojazdów z Iwo. Żegnajcie: Davy Jones, Tokyo Express i Apache W sieci znalazłem warsztat do modelu w 35. Pochodzą z niego następujące fotki: Scenka ma przedstawiać unieruchomiony na plaży czołg - będę się wzorował na ostatnim zdjęciu - acz nie tak niewolniczo jak w przypadku ostatniego Schniedera. Na razie nie obiecuję super postępów bo lada chwila czeka mnie jeszcze jeden projekt z okolic Wielkiej Wojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 uwielbiam Shermany i sam planuje powoli zrobić jakiś USMC więc zasiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 Obecny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 Bardzo ciekawy, z dodatkową płyną pancerną z przodu. Zasiadam i obserwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 Hurra i do przodu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 fajny temat, dołożyłeś do pieca :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 Pomysł super. Powiedz mi, jakiego Shermana poświęcisz na tą przerówbkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 21 Maja 2013 Autor Share Napisano 21 Maja 2013 Powstanie na bazie Tarawy (M4A2) z Dragona. Osłona transmisji z M4A3. Myślę, że ta maszyna jest atrakcyjna wizualnie i nie potrzebuje takiego nakładu pracy jak wspomniane wozy z Iwo (4th TB, 5th TB). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi