Gobain Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 Witam .Model zakończony ,co z tego wynikło widać niżej .Dziękuje wszystkim za pomoc w wykonaniu tym bardziej że jest to moja pierwsza praca w tej skali Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 Całkiem ładnie się prezentuje, gratuluję skończonego Abramsa Tylko to pierwsze zdjęcie w trawie trochę psuje odbiór całej galerii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Maja 2013 Share Napisano 21 Maja 2013 Mnie też się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 21 Maja 2013 Share Napisano 21 Maja 2013 całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 21 Maja 2013 Share Napisano 21 Maja 2013 modelik bardzo ładny, ale ta zieleń do niego nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 Bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobain Napisano 22 Maja 2013 Autor Share Napisano 22 Maja 2013 No fakt z tą trawą troszkę mnie poniosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 Wstawiaj normalne zdjęcia, a nie miniatury prowadzące do ... fotosika, którego powinno się zakazać na forach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobain Napisano 24 Maja 2013 Autor Share Napisano 24 Maja 2013 Tak może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Mi nie pasują te wiszące plecaki. Ja bym je wrzucił do kosza z tyłu wieży. I powinny być chyba te plecaki w kamuflażu a nie szare. Cała reszta jest ładnie zrobiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Plecaki nie powinny być w kamo bo są to plecaki ALICE, a poza tym te plecaki tak właśnie są przewożone ,tank zacny ale dlaczego puszki amunicyjne do km-ów i zapasowe są piaskowe,powinny być w olive drab lub w pokrewnym kolorze,gdzie są anteny? Odblaski z tyłu wozu nie występowały w malowaniu pustynnym z ODS,ogólnie duży plus ( kocham pojazdy z ODS)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobain Napisano 25 Maja 2013 Autor Share Napisano 25 Maja 2013 Na swoje usprawiedliwienie powiem ze leciałem z nim zgodnie z instrukcją (choć marne to usprawiedliwienie ) a w niej właśnie takie były kolory .Mam nadzieje że z czasem przyjdzie czas na coś wiecej niż tylko poprawne sklejanie i malowanie ,bo najpierw tego własnie się chce nauczyć .Co do anten dorobie a i puszki amunicji przemaluję . Dzieki za wskazóki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi