Radziu83 Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 Witam i prezentuje kolejny modelik, tym razem z innej beczki Zestaw to profipack, sklejony na szybko w ok. tydzień, prosto z pudła. Merytorycznie pewnie leży bo nie przyłożyłem się pod tym względem zupełnie. Miłego oglądania życzę i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 No i bardzo pięknie! Podoba się! PS Dobrze że nie kolejny "Safonow"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 PIĘKNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 13 Lipca 2013 Share Napisano 13 Lipca 2013 Bardzo mi się podoba! (Kolory z instrukcji?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radziu83 Napisano 13 Lipca 2013 Autor Share Napisano 13 Lipca 2013 Bardzo mi się podoba!(Kolory z instrukcji?) Spód jeśli dobrze pamiętam to Pactra A109 a reszta Gunze według instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 13 Lipca 2013 Share Napisano 13 Lipca 2013 Bardzo fajny, podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 13 Lipca 2013 Share Napisano 13 Lipca 2013 W końcu zauważono taki...naprawdę fajny model ...od 23-go maja aż do dziś ukrywał się w zaciszu galerii-ale kolega manas go wygrzebał i bardzo dobrze ...podoba mi się brudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 16 Lipca 2013 Share Napisano 16 Lipca 2013 Ładnie Ci wyszedł, pogratulować :-) Chodzi za mną to maleństwo i chodzi już od dawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 16 Lipca 2013 Share Napisano 16 Lipca 2013 Ładnie Ci wyszedł, pogratulować :-) Chodzi za mną to maleństwo i chodzi już od dawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 16 Lipca 2013 Share Napisano 16 Lipca 2013 Ładnie Ci wyszedł Chodzi za mną to maleństwo już od dawna i tylko coś się zebrać nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 16 Lipca 2013 Share Napisano 16 Lipca 2013 Maleństwo, przestań chodzić za METYSem! ...no chyba dało mu spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi