Sławekb Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 (edytowane) Witajcie eksperci wszystkiego co lata W końcu po kilku miesiącach walki powstał ten oto model...nie mam już siły-ile ja razy do niego wracałem,w między czasie odskoczyłem do MI-4 z TRUMPETERA...Ale w końcu zacisnąłem zęby by dzisiaj powiedzieć...chyba dość .Zdjęcia jakie są takie są,ale ważne,że jest model.Co przerobiłem sami dostrzeżecie-jesteście w tych tematach mocni Moim ostatnim pomysłem,była przeróbka przodu śmigłowca,który wyglądem odbiegał jednak od oryginału...zresztą jak coś to pytajcie...Miłego oglądania życzę ufff.chyba dałem rade Edytowane 23 Maja 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 23 Maja 2013 Autor Share Napisano 23 Maja 2013 Witam...co fachowiec to fachowiec-miałem jeszcze dorobić jakąś drabinkę i kawałek podstawki...dlatego ta szmatka już tam jest...swoją drogą nie wiedziałem,że obsługa jest tak pedantyczna)))...jeśli chodzi o te przyciemnienie-to jestem zielony)))...ale dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 Fotele malowałeś, czy to kalkomania? Wzór obić w Puszczykach jest dość karkołomny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 23 Maja 2013 Autor Share Napisano 23 Maja 2013 Fotele oczywiście malowałem...a w zasadzie to ciapałem delikatnie trzema kolorami..końcem pędzelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 Gratuluję cierpliwości w takim razie ja do swojego chyba wydrukuję kalkomanię z motywem nadruku na materiale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinej Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 A można zapytać czego dotyczyła przeróbka przodu modelu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 23 Maja 2013 Autor Share Napisano 23 Maja 2013 która bryła jest "prawidłowa" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 udany wybebeszony Puszczyk,jedna uwaga z mojej strony kalki troszeczke nie siadły ale po za tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 23 Maja 2013 Autor Share Napisano 23 Maja 2013 Właśnie...nieszczęsne kalki...czekam na nowe ta na klapie od przekładni nie daje mi spać...sknociłem ją i muszę ją poprawić...a tak się starałem...może za mało błyszczącego lakieru dałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinej Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 która bryła jest "prawidłowa" Nie wiem, nie widzę na zdjęciach różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 nr na belce tez,musisz zmiękczacza do kalek używac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 Widać, widać. Rama przedniego oszklenia przy dolnej krawędzi powinna rozchodzić się na boki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 23 Maja 2013 Autor Share Napisano 23 Maja 2013 nr na belce tez,musisz zmiękczacza do kalek używac...coś jest nie tak-brak doświadczenia,bo używałem Mr.MARK SOFTER,może powierzchnie żle przygotowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 nr na belce tez,musisz zmiękczacza do kalek używac...coś jest nie tak-brak doświadczenia,bo używałem Mr.MARK SOFTER,może powierzchnie żle przygotowałem Wydaje mi się, że tam są nity i wystarczy ponakłuwać igiełką i lekko podlać solem to pęcheżyki znikną. Widać, że włożyłeś w model dużo pracy, podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 No rewelka!! super wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Adamie - co ty robisz temu B-8??!??! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 24 Maja 2013 Autor Share Napisano 24 Maja 2013 Adamie - co ty robisz temu B-8??!??! tak ja zaatakowalem Saddama w AL Kut ...a nic media o tym nie mówiły,że to ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 He He - to B-8 lepsze niż Schwarcenegger z minigunem w dłoni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 25 Maja 2013 Autor Share Napisano 25 Maja 2013 jeszcze chciałem coś dodać... ...jeżeli was jeszcze nie zmęczyłem,to dzięki za uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek Napisano 25 Maja 2013 Share Napisano 25 Maja 2013 Zajefajny! Naprawdę mi się podoba! Podstawka tez super wyszła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 25 Maja 2013 Autor Share Napisano 25 Maja 2013 Zajefajny! Naprawdę mi się podoba! Podstawka tez super wyszła! ...dzięki to moja pierwsza w życiu...zrobiłem ją dzisiaj i jeszcze coś tu dodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 25 Maja 2013 Autor Share Napisano 25 Maja 2013 a szmatka jak wisiala tak wisi, dostaw drabinke i powies ja na drabince ...wybacz Adam,ale przypomniałem sobie,że mechanicy z AEROPLASTU-wybili tam fragment szybki,więc nie pozostawili mi wyboru ...więc cóż mi pozostało...Napisałem do AEROPLASTU w tej sprawie...ale nikt nie odpisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 Z tymi szybkami to jakaś masakra. Ja naszczęście w sklepie sobie obejrzałem zawartość pudełka i w związku ze zmętnieniem i bąbelkami w szybkach poprosiłem o inny egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 26 Maja 2013 Autor Share Napisano 26 Maja 2013 Z tymi szybkami to jakaś masakra. Ja naszczęście w sklepie sobie obejrzałem zawartość pudełka i w związku ze zmętnieniem i bąbelkami w szybkach poprosiłem o inny egzemplarz. niestety,ja nie mogłem,bo był jeden egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 31 Maja 2013 Share Napisano 31 Maja 2013 Świetna praca Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi