Wojciech Butrycz Napisano 29 Maja 2013 Share Napisano 29 Maja 2013 Jeszcze jedna Flora w 1/48 na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 29 Maja 2013 Share Napisano 29 Maja 2013 A nie jest to tak ,że to Bilek plus trzy zestawy uzupełniające /kabina plus klapy plus zbiorniczki/ RES-IM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 29 Maja 2013 Autor Share Napisano 29 Maja 2013 Całkiem możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 Bilek nie jest ponitowany (co oczywiście nie wyklucza że był punktem wyjścia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 18 Czerwca 2013 Share Napisano 18 Czerwca 2013 czołem. Modelik, na pierwszy rzut oka, wygląda bardzo zacnie. Gdzie go można zakupić ? Bilek to dobra baza, ale sporo poprawek, Ardpol też i w dodatku resinowy, poprawiać żywiczkę i to drogą, już trudniej. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 18 Czerwca 2013 Share Napisano 18 Czerwca 2013 Gdzie go można zakupić ? Tutaj na ten przykład: http://www.mojehobby.pl/products/Yakovlev-Yak-23.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 24 Czerwca 2013 Share Napisano 24 Czerwca 2013 Tak dokładnie jest. Ostatnio na imprezie w Brnie ogladałem ten zestaw. Pan z RES - IMu pokazał mi zawartość pudełka, w którym był model Bilka plus trzy zestawy żywiczne; kokpit, powierzchnie sterowe i zbiorniki na paliwo. Kupiłem sobie dwa pierwsze. Polecam te dodatki, przydadza się przy budowie modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 7 Lipca 2013 Share Napisano 7 Lipca 2013 Czołem. Chodziło mi o to, gdzie można kupić tego modela z RES-IM ? Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi