Erni Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 Model to nowa tamiya , malowany Life Color + AK i podobne pierdoły. W modelu podorabiałem trochę biżuterii z blaszanek. Zapraszam do oglądania i komentowania. KM na chwile obecna nie ma bo szukam jakiegos fajnego np z Dragona , może ktoś ma na zbyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 Powiem krótko - FAJOWSKI że hej Chciałbym tak robić, ja zawsze przesadzam z brudem i obiciami, a twój jest zrobiony bez tej właśnie przesady. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 Aj-waj!toć on nie dość że jest koszerny to jeszcze jest cymes! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 Ładny, czysty ale ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 Bardzo ciekawie wyszedł ci ten modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 31 Maja 2013 Share Napisano 31 Maja 2013 Świetna praca Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 3 Czerwca 2013 Share Napisano 3 Czerwca 2013 bardzo fajna praca gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi