Leszek.Sz. Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 Witam, stodziewiąty w wersji E-3 z weekendowego Eduarda. Dodałem metalowe lufki MG i FF, cięgna steru kierunku z drutu. Maski montexu narobiły mi bałaganu - odklejały się na obłych powierzchniach, a po usunięciu zostały ślady kleju. Generalnie radzę omijać maski Montexu, eduardowe o niebo lepsze. Na górze są trzy kolory RLM 02, 70 i 71. RLM 71 na fotkach prawie niewidoczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teciak102 Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 Fajnie się prezentuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Ostrowski Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 Fajny Emilek Ci wyszedł tak na przyszłość ode mnie dwa spostrzeżenia nie dawałes warsztatu więc niestety w galerii:antena mało udana ,ja robie z wyciagnientej nitki z rajstopy lub z takiej nitki termokurczliwej kupionej w pasmanterii /naciągam ja zapalonym kadzidełkiem / tę pionową z kadłuba z wyciagnietej ramki i nie potrzebnie zaszpachlowałes "przedziałek " na grzbiecie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławekb Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 jak dla mnie bomba a tak przy okazji...to nie wiedziałem,że na górze kadłuba ma być "przedziałek"...ja go w swoim nie zaszpachlowałem i byłem pewien,że to błąd,okazuje się jednak że jest ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0bson Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 Pozostało tylko pogratulować Emilek wyszedł super pzdr. r0bson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Ostrowski Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 ..to nie wiedziałem,że na górze kadłuba ma być "przedziałek"...ja go w swoim nie zaszpachlowałem i byłem pewien,że to błąd,okazuje się jednak że jest ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal76 Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Bardzo ładny . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek.Sz. Posted June 1, 2013 Author Share Posted June 1, 2013 Dzieki za wpisy, co do anteny w kolejnych spróbuję zrobić to tak jak Robert podpowiada. W planie miałem jednego emila ale pyknę jeszcze trzeciego po zrobieniu Jaków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Ładny Emil wyszedł. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: Fiat G.91/R1 - Tamiya 1/100 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1212 Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Świetna praca Gratuluję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts