Leszek.Sz. Napisano 31 Maja 2013 Share Napisano 31 Maja 2013 Witam, stodziewiąty w wersji E-3 z weekendowego Eduarda. Dodałem metalowe lufki MG i FF, cięgna steru kierunku z drutu. Maski montexu narobiły mi bałaganu - odklejały się na obłych powierzchniach, a po usunięciu zostały ślady kleju. Generalnie radzę omijać maski Montexu, eduardowe o niebo lepsze. Na górze są trzy kolory RLM 02, 70 i 71. RLM 71 na fotkach prawie niewidoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teciak102 Napisano 31 Maja 2013 Share Napisano 31 Maja 2013 Fajnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 31 Maja 2013 Share Napisano 31 Maja 2013 Fajny Emilek Ci wyszedł tak na przyszłość ode mnie dwa spostrzeżenia nie dawałes warsztatu więc niestety w galerii:antena mało udana ,ja robie z wyciagnientej nitki z rajstopy lub z takiej nitki termokurczliwej kupionej w pasmanterii /naciągam ja zapalonym kadzidełkiem / tę pionową z kadłuba z wyciagnietej ramki i nie potrzebnie zaszpachlowałes "przedziałek " na grzbiecie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 31 Maja 2013 Share Napisano 31 Maja 2013 jak dla mnie bomba a tak przy okazji...to nie wiedziałem,że na górze kadłuba ma być "przedziałek"...ja go w swoim nie zaszpachlowałem i byłem pewien,że to błąd,okazuje się jednak że jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r0bson Napisano 31 Maja 2013 Share Napisano 31 Maja 2013 Pozostało tylko pogratulować Emilek wyszedł super pzdr. r0bson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 31 Maja 2013 Share Napisano 31 Maja 2013 ..to nie wiedziałem,że na górze kadłuba ma być "przedziałek"...ja go w swoim nie zaszpachlowałem i byłem pewien,że to błąd,okazuje się jednak że jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Bardzo ładny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 1 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2013 Dzieki za wpisy, co do anteny w kolejnych spróbuję zrobić to tak jak Robert podpowiada. W planie miałem jednego emila ale pyknę jeszcze trzeciego po zrobieniu Jaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Ładny Emil wyszedł. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: Fiat G.91/R1 - Tamiya 1/100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 3 Czerwca 2013 Share Napisano 3 Czerwca 2013 Świetna praca Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi