Kriston Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 Witam Dziś chciałem przedstawić Wam Nashorna w barwach 3./s.H.Pz.Jg.Abt.88 z 1944 roku. Starałem się troszkę bardziej go ubrudzić niż moje poprzednie modele czy mi się udało ocenę pozostawiam Wam. Miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 Nooo Panie, Nosorożec jak żyw! ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 Model całkiem ładny tylko jego otoczenie troszkę minej. Jednolite tło byłoby lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 jak wyżej, czyli podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 Ładnie wykonany model fajnie wyszło zawieszenie, tylko gąską trochę dodał bym srebrnych przetarć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 niezłe cacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 Strasznie słabe zdjęcia... psują cały odbiór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriston Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2013 Będę musiał popracować nad warsztatem fotograficznym, dziękuję za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykqaz Napisano 18 Czerwca 2013 Share Napisano 18 Czerwca 2013 Nashorn z batalionu sercowego? Szkoda tylko że tło jest takie jakie jest. Ale jak dla mnie reszta jest ok> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriston Napisano 20 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2013 Dodałem kilka zdjęć na jednolitym tle : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 20 Czerwca 2013 Share Napisano 20 Czerwca 2013 Ja bym zrobił wash na wewnętrznych częściach działa i jego podstawy; przynajmniej na tych zdjęciach nie widać, czy tam był nakładany. Brudzenie boków wanny kadłuba jak dla mnie pierwszorzędne i realistyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriston Napisano 20 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2013 Dziękuję bardzo za komentarze cieszę się że brudzenie się podoba, pierwszy raz tak mi wyszło co motywuje do dalszej pracy; Ja bym zrobił wash na wewnętrznych częściach działa i jego podstawy wash był robiony może nie widać prze moje mało profesjonalne zdjęcia ale zaręczam że on tam jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi