lis666 Napisano 17 Kwietnia 2006 Share Napisano 17 Kwietnia 2006 mam kilka zdjec http://www.fotosik.pl/moje_obrazki.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 17 Kwietnia 2006 Share Napisano 17 Kwietnia 2006 mam kilka zdjec http://www.fotosik.pl/moje_obrazki.php Nie wiem, jak innych, ale mnie ten link przeniósł, do mojej galerii na fotosiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis666 Napisano 17 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2006 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/qfdlk6yykhjs2dda.html a ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 17 Kwietnia 2006 Share Napisano 17 Kwietnia 2006 ja tez zobaczyłem mojego calipsiaka a nie Twoje fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis666 Napisano 17 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2006 niewiem co wy na tym forum czemu niemozna normalnie wysylac zdjec moderatorzy to forum modelarskie wiadomo ze foty musza byc w sposob normalny anie orzes jakies tawm ........... wybaczcie za bledy dam wam link na inna strone tam mam kilka zdjec http://www.modelarstwo.pl/index.php?cid=428&cc=gallery_show&content_id=823 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 17 Kwietnia 2006 Share Napisano 17 Kwietnia 2006 Teraz jest O.K. A skoro masz swoje fotki na zewnętrznym serwerze, to możesz je pokazywać na forum, albo w całej krasie, jak powyżej, albo jako miniaturka, jak poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 17 Kwietnia 2006 Share Napisano 17 Kwietnia 2006 noo bigfoot jest extraaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 17 Kwietnia 2006 Share Napisano 17 Kwietnia 2006 Model jest ładny, nie ma co do niego żadnych zastrzeżeń. Interesuje mnie czy jak go sklejałeś to czy miałeś proste główne elementy ramy? W moim modelu były zwichrowane. Z uwag to jest jedna - figurki są z innej epoki. Jak dobrze kojarze to pochodzą chyba z zestawu M3A2 Half Track f-my Tamiya. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Kwietnia 2006 Share Napisano 17 Kwietnia 2006 Kurna a nie robią takich w 1:24, 1;25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 17 Kwietnia 2006 Share Napisano 17 Kwietnia 2006 Kurna a nie robią takich w 1:24, 1;25 A co, chcesz sie przerzucic na trucki z karabinami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 18 Kwietnia 2006 Share Napisano 18 Kwietnia 2006 Kurna a nie robią takich w 1:24, 1;25 Albo jeszcze mniejszych niż ten na focie (ale z plastiku, bo żywica pewnie by się i znalazła) lis fajny pomysł z tym zepsutym Zisem. ,,Amerykan" też mi się podoba, ale figurki chyba faktycznie nie z tej epoki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 18 Kwietnia 2006 Share Napisano 18 Kwietnia 2006 no figurki doprawdy nie z tej epoki ale w sumie nie przeszkadza........Tornado doczep do swojego volvo CKM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 18 Kwietnia 2006 Share Napisano 18 Kwietnia 2006 no figurki doprawdy nie z tej epoki ale w sumie nie przeszkadza........Tornado doczep do swojego volvo CKM Hehe, u mnie byłby cywilny, przerobiłbym go na ciągnik balastowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 18 Kwietnia 2006 Share Napisano 18 Kwietnia 2006 ciagnik bal;astowy............a jaki to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis666 Napisano 18 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2006 to z jednych modeli ktore mi sie naj lepiej sklejalo nie spotkalem sie z problemami a co do figurek to dalem takie aby porownac z wielkoscia tego wielkiego potwora to jedyny model w mojej kolekcji z wspolczesnych czasow a tak to II ws dzieki i pokaze kilka innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 2 Lipca 2006 Share Napisano 2 Lipca 2006 Ten Big Foot taki sobie ,czegoś mu brak a plandeka jakaś taka sztuczna mogłes go zrobić odkrytego...poprostu ciekawszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 2 Lipca 2006 Share Napisano 2 Lipca 2006 lis oglądałem fotki w galerii na innej stronce i muszę powiedzieć że masz tam pomieszanie z poplątaniem okraszone dużą ilością błota. Czołista w berecie, żołnierz ze Stg44, zdobyczny polski ciągnik, żołnierz z panzerfaustem, kamuflarze i panzegrau w jednym.... oj nie wygląda to zbyt dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi