Erni Napisano 7 Lipca 2013 Share Napisano 7 Lipca 2013 (edytowane) Kolejny model gotowy:) Tym razem jest to LAV III TUA z trumpetera w skali 1/35 Zapraszam do wyrażania swoich opinii. Edytowane 7 Lipca 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 7 Lipca 2013 Share Napisano 7 Lipca 2013 Jak dla mnie super! Ładne brudzenie i malowanie. Bardzo podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Lipca 2013 Share Napisano 7 Lipca 2013 Wygląda fajnie tylko prezentacja zdjęć trochę nie bardzo. Spróbuj wstawić do galerii. Tylko rozmiar zmienić chyba trzeba będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 7 Lipca 2013 Share Napisano 7 Lipca 2013 Nie przepadam za współczesnym sprzętem wojskowym ale ten model mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 8 Lipca 2013 Share Napisano 8 Lipca 2013 Świetnie wykonany model Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi