blacman Napisano 24 Września 2013 Autor Share Napisano 24 Września 2013 Milo Cie tu widziec.... Zapraszam! I oczywiscie czekamy na Twoja relacje Yamato.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 26 Września 2013 Share Napisano 26 Września 2013 Pokłony w twoim kierunku. Piękny okręt, foty na tle nieba i w starszej sceneri wymiatają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 28 Września 2013 Autor Share Napisano 28 Września 2013 ... może jeszcze włożę takie, zrobione przy użyciu bardzo starego obiektywu kolegi. Ale dzięki temu można pobawić się głębia ostrości... Kolory też są chyba bardziej naturalne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 28 Września 2013 Share Napisano 28 Września 2013 Twoje foty wprawiają mnie w kompleksy, muszę nad tym popracować bo u ciebie wygląda to super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 29 Września 2013 Share Napisano 29 Września 2013 Gdybyś takie zrobił z naturalnym światłem, to by była miazga !! Ale i tak są kapitalne. Mam takie pytanie. O co chodzi z tymi ..."wybroczynami" na części podwodnej okrętu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 29 Września 2013 Autor Share Napisano 29 Września 2013 Mam kłopot taki, że mieszkamy w małej dolince i gdziekolwiek nie popatrzę widzę niebo i krzaczory... albo dachy. zdjęcia z ręki nie bardzo wchodzą w grę - jakośc będzie nieco tylko lepsza niż marna... Pracuję nad tym... Mam takie pytanie. O co chodzi z tymi ..."wybroczynami" na części podwodnej okrętu ? ... to próba mniej lub bardziej nieudolna odwzorowania narośli i drobnych skorupiaków, które się osadzały - zwłaszcza na pacyficznych portowych przestojach okrętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 7 Października 2013 Share Napisano 7 Października 2013 Gratuluję fotki Admina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 8 Października 2013 Share Napisano 8 Października 2013 Co tu pisać Beczki, brudzenie itp.to wizja wykonawcy. Modelik bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 8 Października 2013 Share Napisano 8 Października 2013 Właśnie, łyżeczka soli w tym słoiku miodu Masz do poprawienia stewę dziobową, plastik świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 8 Października 2013 Autor Share Napisano 8 Października 2013 To bardzo miłe! . Dziękuje Adminowi za tę pierwszą stronę i Kolegom Forumowiczom za tak pozytywny odbiór. Forest napisał(a): Właśnie, łyżeczka soli w tym słoiku miodu Masz do poprawienia stewę dziobową, plastik świeci Tak, tak .... kadłub był malowany w pierwszej fazie budowy (gdzieś w okolicach 2011) i wielokrotnie podnoszony, przenoszony, przestawiany itd. Jako "miejsce chwytu" służył dziób i rufa i tam się farba niestety wytarła... Poprawie przy okazji pryskania Chitose... Korzystają z okazji wrzucę fantastyczne zdjęcia, które "złożył" dla mnie Spiton.. - bardzo za nie dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 9 Października 2013 Share Napisano 9 Października 2013 Nie wypada przeklinać na forum, ale O KUR.... Jednego się czepię, nie ma kilwateru na ostatniej fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Klasa Napisano 9 Października 2013 Share Napisano 9 Października 2013 Komentarz będzie durny: Łaaaaał! Beczki też są spoko. Jak zrobiłeś olinowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 9 Października 2013 Share Napisano 9 Października 2013 Chyba za wcześnie dałem fotkę tygodnia tzn. moglem trochę poczekać Ps. Lece podmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 9 Października 2013 Share Napisano 9 Października 2013 No i znowu Admin dał zdjęcie oryginału na stronę główną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 9 Października 2013 Autor Share Napisano 9 Października 2013 oj Spiton... aleś narozrabiał .... pozdrawiam! Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 9 Października 2013 Share Napisano 9 Października 2013 Jest szansa na te fotki w dużej rozdzielczości ?? ładnie oprawione były by ozdobą w mojej pracowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 9 Października 2013 Super Moderator Share Napisano 9 Października 2013 Ładnie się prezentuje na tytułowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 9 Października 2013 Autor Share Napisano 9 Października 2013 Jak zrobiłeś olinowanie? W całości z drutu mosiężnego 0,1mm. Bardzo fajnie się układa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 10 Października 2013 Share Napisano 10 Października 2013 Gratulacje za fotę admina! Fajnie byłoby zobaczyć Takao na Bałtyku :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 14 Stycznia 2015 Share Napisano 14 Stycznia 2015 Powiedz mi jak mozesz z kad ten silnik wytrzasneles.fajnie to wyglada jak by byl przygotowany do naprawy.silnik samolotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 15 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2015 w całości z blaszki mojego projektu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 15 Stycznia 2015 Share Napisano 15 Stycznia 2015 A moze masz jakis namiar gdzie moge kupic takie dodatki w 1/350 niby jest tego pełno ale niemoge znaleść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2015 A moze masz jakis namiar gdzie moge kupic takie dodatki w 1/350 niby jest tego pełno ale niemoge znaleść.wyslałem PW do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi