irekfm Napisano 21 Lipca 2013 Share Napisano 21 Lipca 2013 Dzień dobry! Obiecałem koledze Titusowi, że jak skończę to pokażę, by udowodnić, że nie zdefraudowałem kalek. Jeszcze raz dzięki kolego! Oczywiście malowanie fikcyjne, ale myślę, że trzyma konwencję? Model to oczywiście stare vacu, które jak zwykle kosztowało kupę pracy i nerwów oraz sporo improwizacji jeśli idzie o wnętrza. W dużej mierze inspirowałem się wnętrzem Karasia i jego pochodnych. Czy słusznie? Pozdrawiam. Irek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 21 Lipca 2013 Share Napisano 21 Lipca 2013 O to, że kalki nie zostaną zdefraudowane, to się nie martwiłem. Cieszę się, że mogłem pomóc. Widać, że z tego staruszka da się zrobić świetny model. Dziękuję za podzielenie się nim publicznie no i gratulacje. Domyślam się ile pracy musiałeś włożyć, żeby ten model wyglądał tak, jak wygląda. Czy jest szansa na obszerniejszą galerię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 21 Lipca 2013 Share Napisano 21 Lipca 2013 Super model...i prosimy o więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irekfm Napisano 21 Lipca 2013 Autor Share Napisano 21 Lipca 2013 Jak słońce dopisze postaram się coś jeszcze wrzucić. Dziś nie bardzo miałem kiedy, więc tylko jedno zdjęcie. Obiecuję poprawę A może jeszcze to się nada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 21 Lipca 2013 Share Napisano 21 Lipca 2013 Extra, tylko daj więcej fotek żeby można oko nacieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irekfm Napisano 21 Lipca 2013 Autor Share Napisano 21 Lipca 2013 Dzięki za miłe słowa. Skoro jest zapotrzebowanie, to jeszcze jedna fotka z dzisiejszej krótkiej sesji. Irek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 21 Lipca 2013 Share Napisano 21 Lipca 2013 Piękny model !Te smugi może trochę przesadzone, ale pod względem estetycznym efekt bardzo udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Lipca 2013 Share Napisano 22 Lipca 2013 Bardzo ładny Sum! Na warsztacie: SB2C-4 Helldiver - Academy 1/72 - ukończony Jak-18 - Amodel 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi