Skoti Napisano 12 Września 2013 Share Napisano 12 Września 2013 Może zagramy on-line. Jak szachy. Ustawimy jakieś tereny na swoich stołach i później odmierzając dokładnie każdą figurkę i zapisując w necie będziemy dokładnie wiedzili kto gdzie jest i zaczniemy bitwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 18 Września 2013 Autor Share Napisano 18 Września 2013 Może zagramy on-line. Jak szachy. Ustawimy jakieś tereny na swoich stołach i później odmierzając dokładnie każdą figurkę i zapisując w necie będziemy dokładnie wiedzili kto gdzie jest i zaczniemy bitwę W sumie ciekawa myśl najlepiej na kamerce przez Skype, można podrążyć temat... może jakiś patrol na 400-500 punktów na początek? Tymczasem poniżej moje najnowsze dzieło (podstawka do retuszu jeszcze pójdzie). Kapitan Ultramarines przydzielony do inkwizycyjnego teamu Deathwatch z Ordo Xenos, sztandar malowany "z wolnej rączki" - sorry jeśli jakość fotki słaba, ale maluję na wyjeździe poza domem i pstryknąłem je telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Duży plus za malowanie, ale tylko za to, nie lubię ultrasów :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 7 Października 2013 Share Napisano 7 Października 2013 A tam jakieś Ultrasy, DA lepsze Ale potajemnie muszę się przyznać, że sam właśnie popełniłem termosa w niebieskich barwach Bardzo ładnie malujesz figurki, mają fajny styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 8 Listopada 2013 Autor Share Napisano 8 Listopada 2013 Dwie figureczki pokazane wcześniej wstępnie, powykańczałem w tzw."międzyczasie" robienia poważniejszych modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 6 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2013 No to kolejny kolezka dołącza do ekipy - brat Narn z Szarych Rycerzy. Niedługo go pokażę z całą drużynką 5 Knight'ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 10 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2013 (edytowane) Najnowszy projekcik skończony - Squadzik Szarych Rycerzy, co by Inkwizytor miał z kim się bujać po stole Zdjęcie poniżej to miniaturka do kliknięcia ;) Edytowane 10 Grudnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 10 Grudnia 2013 Share Napisano 10 Grudnia 2013 I jest git, aż chce się do nich z melt wypalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 10 Grudnia 2013 Share Napisano 10 Grudnia 2013 Nagle zastanowiło mnie, czemu podstawki prawie zawsze robię z roślinnością, pola , łąki , lasy i pastwiska.... figuranci w miastach w końcu tyż chyba mogą przebywać Podoba mi się srebrzystość , wyglądają schludnie . Natomiast brat Narn spowodował nagły atak śmiechu- jak spowodować atak bólu przez nieuważne wyciąganie tamponu [patrz il.1] - wieeeem, jestem złośliwy, ale chłop jak widać cierpi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 10 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2013 Nagle zastanowiło mnie, czemu podstawki prawie zawsze robię z roślinnością, pola , łąki , lasy i pastwiska.... figuranci w miastach w końcu tyż chyba mogą przebywać Podoba mi się srebrzystość , wyglądają schludnie . Natomiast brat Narn spowodował nagły atak śmiechu- jak spowodować atak bólu przez nieuważne wyciąganie tamponu [patrz il.1] - wieeeem, jestem złośliwy, ale chłop jak widać cierpi ;) O! Ty żyjesz A braciszek Narn faktycznie może takie wrażenie robić Główka dla niego była wzięta z Blood Angelsa, a oni zawsze wyglądają jakby im ktoś wpychał w tyłek kij od szczotki I jest git, aż chce się do nich z melt wypalić come and try Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 23 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2013 Przed świętami dokończyłem kilku taktycznych marines, kolejni po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Ble, prawie jak waniliowi A tak poważnie to strasznie podoba mi się to oldskulowe malowanie Choć nie powiem, sam bym tak na pewno nie malował - ja mieć muszę dynamicznie Ale efekt super, zwłaszcza hełmy I jest git, aż chce się do nich z melt wypalić come and try Are You Sure Don't mess with Chaos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 tak sobie patrzę i patrzę..i tak zaczynam nienawidzieć!! ostatnio na pojazdy mnie wzieło i skleciłem sobie nosorożca od SM i szukam jakiegoś git-malunku..myslę o dodatkach do niego-może od ścibora?Podsuńcie jakieś malowanko..A co do figurynek to mnie sie widzą A może do Torunia na Festiwal figsów zawitacie była by możliwość zbankietowania się ..Skoti też przyjeżdżaj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2014 Na Festiwal w 2014 chętnie przyjadę (w zeszłym roku kolidowały terminy :( ), a co do malowania to skarbnicą pomysłów jest stronka coolminiornot.com - tam są tony figurek i pojazdów pomalowanych we wszystkie barwy jakie bozia dała Te ściborowe dodatki są całkiem spoko, ładnie sie prezenrują i się nawet zastanawiam czy na kolejnego Land Raidera nie wrzucić płaskorzeźb od niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 Hmm, jak Rhino do Sado-Maso ( ), to tylko Imperial Fists, zajefajnie można się z pigmentami pobawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2014 Hmm, jak Rhino do Sado-Maso ( ), to tylko Imperial Fists, zajefajnie można się z pigmentami pobawić Tylko nie te pedalsk...ekhm... "kochające inaczej" żółte kurczaczki, zakonowi z taką fajną historią ktoś dał barwy rodem ze śmieciarek - jak Marines to w mroczniejszych kolorach, jakieś czarne Black Templary, niebieskie Crimson Fisty albo ciemnozielone Dark Angels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 Znalazłem na poczatek krwisto -strażacko czerwony z żółtymi płomieniami z przodu na pancerzu i nadkolach.. i taki chyba będzie mój pierworodny nosorożec:banan: do templarów można dokupic bitsy-też fajnie by wyglądał..ale do następnego pojazda to walnę sobie chyba coś od ścibora.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 9 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2014 Dokończyłem dwie dawno zaczęte figurki do mojego "rzymskiego" zakonu Dark Praetorians: Lexicanum Aquarion (Libra DC z dodatkami od GK) oraz sierżant weteran Sicstus (zbieranina bitsów ze złomowiska) i sweet focia kronikarza solo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 9 Stycznia 2014 Share Napisano 9 Stycznia 2014 eee nie liczy się nie zrobił "dziubka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 9 Stycznia 2014 Share Napisano 9 Stycznia 2014 eee nie liczy się nie zrobił "dziubka" Zrobił, tylko to dziubasek z przyszłości przecież. Moda młodziezowa ewoluuje nonstopnie! Rycerstwo w szlafrokach miłe dla oka, ale NMM jakoś mnie nie przekonywa... Oczko na bandance Akwarysty to tak z wolnej rąsi, jak mniemam? Bardzo fajnie wyszło! Ech, trzeba mi w końcu siunść i cuś wymalować... Zwłąszcza że udało mi się znaleźć w czasie porządków kilku z tych przystojniaków - http://i1293.photobucket.com/albums/b581/Grim_Goblin/Maxmini/rotten_puppets1_zpsc9e46f62.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 9 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2014 znakomite te nurglasy z maxmini, mój kumpel jest jednym z projektantów tej firmy maluj i pokazuj! Miecz z NMM to pierwsze moje podejście do tematu było, u pokazanego poniżej Grey Knighta wygląda to nieco lepiej (pokazany w starciu z Demonem): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 9 Stycznia 2014 Share Napisano 9 Stycznia 2014 Libra świetny, aż się prosi o jakąś mutację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 9 Stycznia 2014 Share Napisano 9 Stycznia 2014 Nie ma szans z tym Monsterem - T10, S15, 12+ save ;) i nieograniczona ilośc ataków z przerzutem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 9 Stycznia 2014 Share Napisano 9 Stycznia 2014 Nie doceniasz monstera, tyle to on ma w jednej łapie z puszką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 10 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2014 Dziś dopaćkałem jeszcze dwóch figurantów, dzięki czemu zakon ma dwa pełne squady taktyczne i jeden devastatorski ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi