rhinoceros Napisano 9 Października 2013 Share Napisano 9 Października 2013 Jakubie, gratulacje!!! No i przed Tobą jeszcze VIII. Lubelskie Spotkania Modelarskie w listopadzie! Daleko nie masz! Pozdrawiam i zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 9 Października 2013 Share Napisano 9 Października 2013 Chciało ci się jechać przez pół Polski. Pod koniec września miałeś konkurs w Kielcach, potem była Częstochowa, teraz jest Rzeszów. A ciebie pognało do Szczecina. Kolego Imek to sobie przechlapałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 10 Października 2013 Autor Share Napisano 10 Października 2013 A tak, ale warto było. Jak dostałem zaproszenie to trzeba było jechać. Teraz Lublin, może i krasnystaw i bytom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeroCool Napisano 11 Października 2013 Share Napisano 11 Października 2013 Moje zdanie znasz - model na naprawdę dobrym poziomie, na żywo prezentuje się jeszcze lepiej. Powodzenia w kolejnych projektach i mam nadzieje do zobaczenia w Bytomiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 11 Października 2013 Autor Share Napisano 11 Października 2013 Z pewnością. Bytom bliżej to tym bardziej przyjadę. Ale na paprykarzu będę co roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Października 2013 Share Napisano 12 Października 2013 Gratki Jakub. Mam nadzieję że wstawisz warsztat z tego Granta a nie tylko samych ruskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 12 Października 2013 Autor Share Napisano 12 Października 2013 Wstawię, wstawię. Będę wzorować się na twoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 27 Października 2013 Autor Share Napisano 27 Października 2013 Model zajął znowu pierwsze miejsce, tym razem na Lubelszczyźnie w Wysokim. T-34 oczywiście musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Gratuluje nagrody,nalezy sie za ciekawy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 27 Października 2013 Autor Share Napisano 27 Października 2013 Dzięki wielkie. A do teciaka dokupię gąski, chyba afv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Gratulacje Szkoda, że nie ma w pobliżu jakichś konkursów, bo z ciekawości, bym wystawił cos swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Jakub gratulacje od całego SPM-u Chciałeś T-34 i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 17 Listopada 2013 Autor Share Napisano 17 Listopada 2013 Czołem. Józek znowu triumfuje. T-34 85 dragon-a udało mi się w końcu kupić, po 5 latach poszukiwań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 No to się posypało Józkowi , gratuluje Jakub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 17 Listopada 2013 Autor Share Napisano 17 Listopada 2013 Wielkie dzięki Daniel. Za tydzień Krasnystaw i koniec na ten rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 21 Listopada 2013 Share Napisano 21 Listopada 2013 Gratulacje, widziałem na żywo i jest super To zobaczymy się w krasnymstawie, też się wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 21 Listopada 2013 Autor Share Napisano 21 Listopada 2013 Miło mi to słyszeć . Widzimy się w weekend. PS. Również gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_t Napisano 1 Grudnia 2013 Share Napisano 1 Grudnia 2013 Brawo Kuba. Moje gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 1 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2013 Bardzo dziękuję. Wszystko zawdzięczam panu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi