Desaxe Napisano 27 Sierpnia 2013 Share Napisano 27 Sierpnia 2013 jak dla mnie koła na ,,bieżniku,, powinny być bardziej obdrapane lub wręcz powinien to być czysty metal a tylko w zagłębieniach powinna być farba Zgadzam się z przedmówcą Zakładając, że pojazd jeździłby tylko po autobanach to miałby otarte tylko wystające elementy "bieżnika", bo wg.mnie przy jeździe terenowej raczej szybko starłoby mu farbę z powierzchni jezdnej położonej ponizej wystających kątowników zostawiając jej drobiny tylko w paru miejscach losowych i w zagłębieniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2013 viewtopic.php?f=68&t=38384&hilit=stug+III+g Pod tym linkiem znajdziesz Stuga Co do kół już nie będe kombinować więcej bo i tak będą upierdzielone w ziemi czy błocie. Apdejcik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 28 Sierpnia 2013 Share Napisano 28 Sierpnia 2013 Co do kół już nie będe kombinować więcej bo i tak będą upierdzielone w ziemi czy błocie. Dokładnie tak. Plandeka fajnie wyszła, ładny efekt 3D, nie oklapła. Rafał jakbyś mógł to daj mu proszę jakiś ładny filterek/wash spinający, jak uznasz, że już na to pora - ten piaskowy (mój ulubiony kolor z Vallejo, 3 butelkę waśnie kończę.) wręcz kocha ciemne brązy. Taka tylko sugestia. Wiem, że i tak model będzie na 5. Pozdrawiam, K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2013 Filtr i wasz przed nim, powinien ugasić lekko obicia przetarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Sierpnia 2013 Share Napisano 28 Sierpnia 2013 Podoba mi się. Jeszcze wnętrze paki też podniszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 28 Sierpnia 2013 Share Napisano 28 Sierpnia 2013 Coraz fajniejszy, ten pojazd ma to coś co nie? No sami powiedzcie, tłumik na dachu i te koła. Klimat jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Coraz fajniejszy, ten pojazd ma to coś co nie? No sami powiedzcie, tłumik na dachu i te koła. Klimat jest. Pierwszy raz widzę kolego aby tłumik szedł od filtra a nie wychodził z kolektora... Jak dla nazwany przez Ciebie tłumik to po protu filtr np powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Ha ha, za dużo mad maxa oglądam a za mało w aucie grzebię, co racja to racja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Zgadza się to filtr, silnik 4 cylindrowy który ma ponad 6 litrów musiał mieć potężny filtr a z tego co widzę tutaj są dwa. Paka zdrapana: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 To plastik prześwituje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Vallejo usa grey, po płukankach zmieni kolor, z resztą jak wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Filtr + biedronka + płukanka. Jutro nałożę punktowego wasza i rainy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Została zabawy przy rdzy i zaciekach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 30 Sierpnia 2013 Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Elegancko, nie wiem jak na zdjęciach historycznych ale może warto by trochę przerysować te koła myślę o okrągłych płaszczyznach - parę miejsc ze zdartą farbą tu i tam? Albo po prostu jeszcze te koła przyciemnić - wszak to układ jezdny brudzi się bardziej od reszty a na ten moment koła biją trochę po oczach, nie wiem jak z brudzeniem planujesz, takie sugestie po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Pana, do którego ma trafić model staram się nakręcić na brudzenie ale chyba ny dy rydy dlatego zostanie tak jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 30 Sierpnia 2013 Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Aaaa są wytyczne, rozumiem. Ale i tak miło popatrzeć mimo iż nie możesz do końca poszaleć po swojemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Spokojnie ruszyłem ostatnio z budową T-34, przy nim poszaleje ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 30 Sierpnia 2013 Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Hej Rafał. Dogadaj się ze zleceniodawcą i zabierz go na paprykarz. Ten wynalazek jest tak brzydki że aż piękny . Choruję na niego od Pragi ale cena mnie straszy Plandeka zdecydowanie lepsza niż oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Może klient przyjedzie z nim na paprykarz, kto wie bo w następnym tygodniu model już leci do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 30 Sierpnia 2013 Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Pana, do którego ma trafić model staram się nakręcić na brudzenie ale chyba ny dy rydy dlatego zostanie tak jak jest Podaj nam jego adres..pogadamy z nim po swojemu a później go zakopiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 30 Sierpnia 2013 Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Podaj nam jego adres..pogadamy z nim po swojemu a później go zakopiemy Nie tak szybko. To kto go wtedy przywiezie na Paprykarz? No chyba że Rafał ma pierwszeństwo w dziedziczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 31 Sierpnia 2013 Share Napisano 31 Sierpnia 2013 Spokojnie ruszyłem ostatnio z budową T-34, przy nim poszaleje ostro To czekamy na relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi