bartek33365 Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 Na reszcie po ciężkiej walce koniec. W pewnym momencie miałem dosyć i chciałem go zostawić, ale się przemogłem i skończyłem. Model robiło mi się nawet nawet. Momentami było wszystko ok, ale zdarzały się trudności. Tyle gadania czas na zdjęcia, No i taka mała podstawka. I z kolekcją Humvee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 Ogólnie mi się podoba, ale wąż strasznie nowo wygląda przy całej reszcie - może troszke pigmentu na niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 16 Sierpnia 2013 Share Napisano 16 Sierpnia 2013 Wąż też mi się rzucił w oczy i plandeka bardziej się błyszczy od reszty. A tak to super, bardzo fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi