jarosz92 Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 Witam. Po miesiącach zmagań w końcu zakończyłem budowę Nieuporta. Trwało to tyle, ponieważ nie dysponowałem zbyt dużą ilością wolnego czasu a raczej prawie wcale go nie miałem. Może to miał być sprawdzian mojej cierpliwości? Przyznam, że momentami wątpiłem czy go zdołam skończyć. Zapraszam do komentowania Wybaczcie, że jakoś zdjęć odstrasza ale w ogóle nie mam pojęcia o fotografowaniu i chyba porę dnia nieodpowiednią wybrałem. Może uda mi się dorzucić jeszcze kilka zdjęć w lepszej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 Piękny. Muszę swojego Nieuporta skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 Model zasługuje na zdjęcia w lepszym oświetleniu, lub z prawidłowym balansem bieli. Widać , że fajny, ale przy dobrych fotkach budziłby większy zachwyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 model jest dobrze zdetalowany (okucia, śruby etc.) i zdecydowanie potrzeba lepszych zdjęć. Tak jak pisze Letalin, spróbuj teraz pobawić się fotkami, a efekt będzie znacznie lepszy:) pozdrawiam, K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 Świetny model, znakomite detale (linki, naciągi itp - to mnie przerażało w modelach pierwszowojennych) i zgadzam się, że z lepszymi zdjęciami będzie jeszcze lepiej to widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarosz92 Napisano 20 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2013 Wrzucam jeszcze kilka zdjęć, które wyszły mi nieco lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 20 Sierpnia 2013 Share Napisano 20 Sierpnia 2013 Zdecydowanie lepiej! Widzę znamiona perfekcji w wykonaniu naciągów..wszedzie jest ładnie, bogato i proporcjonalnie Czekam na kolejne odsłony, bo jestem przekonany, że będzie warto. pozdrawiam, K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi