Przemo1CK Napisano 20 Sierpnia 2013 Share Napisano 20 Sierpnia 2013 Witam Zapraszam do oglądania pierwszego magazynu modelarskiego "NIT". W pierwszym odcinku przegląd narzędzi i chemii - coś dla początkujących, oraz nowości rynkowe. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 20 Sierpnia 2013 Share Napisano 20 Sierpnia 2013 Wielkie dzięki. Widzę, że na szafce jest dużo ciekawych modeli. Niezła kolekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez 77 Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 bardzo fajny magazyn, niewiele się spotyka tego typu inicjatyw . . . tytuł jak rozumiem nawiązuje do magazynu modelarskiego "plastikowy hit", widziałem pierwszy odcinek i wrażenia są bardzo pozytywne, czekam na następne . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Fajny film. Czekam na kolejne części . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek G. Napisano 25 Sierpnia 2013 Share Napisano 25 Sierpnia 2013 Bardzo fajny film. Wielki plus dla Ciebie za tworzenie tego typu poradników. Czekam na kolejne odcinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 należy ci sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Dzięki załoga, właśnie tworzy się drugi odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 13 Października 2013 Autor Share Napisano 13 Października 2013 Drugi odcinek już dostępny, tematem przewodnim są kalkomanie. Zapraszam do oglądania: Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez 77 Napisano 14 Października 2013 Share Napisano 14 Października 2013 jestem po drugim odcinku, tyle mogę powiedzieć, bardzo fajny magazyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 14 Października 2013 Share Napisano 14 Października 2013 Czekałem na 2gi odcinek dosyć długo, ale wreszcie się doczekałem Bardzo podoba mi się Twój magazyn, duże brawa za inicjatywę. Też myślałem kiedyś coś takiego zrobić ale zabrakło dobrego sprzętu do nagrywania i umiejętności. Mój pomysł się rozleciał, ale bardzo cieszę się, że robisz coś takiego, tak trzymaj. Czekam na trzeci odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 16 Października 2013 Autor Share Napisano 16 Października 2013 Czołem Dzięki za komenty... oto trzeci odcinek Tym razem sprawdzałem kleje modelarskiem + kilka słów na temat klejenia gąsek ogniwkowych. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lop3zpk Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Dzięki za Tut, czekam na następny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 24 Października 2013 Share Napisano 24 Października 2013 Pierwszy odcinek, który naprawdę mnie zainteresował. Ciekawy temat. Słowo do prowadzącego, Przemo - postaraj się popracować nad dykcją i przestań używać yyyyyyyyyyyyy. Życzę powodzenia i dalszych pomysłów na ciekawe odcinki. Jak dla mnie to powinieneś iść w stronę chemii, bo się tego tyle namnożyło, że można się pogubić. Pozdrawiam BUDYŃ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 24 Października 2013 Share Napisano 24 Października 2013 Ode mnie jeszcze jedna drobna uwaga. Jak chcesz pokazać coś na zbliżeniu, to nie machaj szybko na wszystkie strony przedmiotem przed kamerą bo mimo zbliżenia i tak nic wtedy nie widać. Czekam na następny odcinek z niecierpliwością. Jest tyle technik i zagadnień do pokazania, że tematów Ci nie zabraknie. Obyś się tylko nie zniechęcił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5pirit Napisano 29 Października 2013 Share Napisano 29 Października 2013 Fajna sprawa, tylko mam prośbę żeby nieco dźwięk wzmocnić bo słabo słychać, a mam wszystko podgłoszone na maxa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 9 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2013 Odcinek 4 dostępny - tematem odcinka sa pigmenty. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon1291 Napisano 10 Grudnia 2013 Share Napisano 10 Grudnia 2013 długą przerwe miałeś miedzy 3 a 4 odcinkiem, mam nadzieje że na 5 odcinek nie każesz tak długo czekać, ostatni już obejrzany, dla mnie cała ta seria to bomba, z niecierpliwością czekam na następne wrzuty, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 11 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2013 Dokładnie, rodzina najważniejsza, staram się żeby było częściej. Aktualnie "Nit extra" na tapecie, już dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 11 Grudnia 2013 Share Napisano 11 Grudnia 2013 Super odcinek Dwie uwagi techniczne. 1. Muzyka trochę Cię zagłusza 2. Nie celujesz kamerą "obszar roboczy". Dużą część czasu brudzone koło było poza kadrem. Może masz możliwość obrócić w swoją stronę wyświetlacz LCD z kamerki, żeby kontrolować co nagrywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 11 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2013 Ok dzięki za info, mogłeś bardziej wyciszyć, monitor montuje, już będzie dobrze widać. Akurat pod takim kątem była kamerka, że lcd ledwo widziałem. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 11 Grudnia 2013 Share Napisano 11 Grudnia 2013 Ogólnie na plus. Co było potrzeba, to usłyszałem i zobaczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 24 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2014 Witam Świeżutki odcinek już czeka, a w nim rdzawe zacieki wykonywane przy pomocy płynów AK-Interactive. Zapraszam do oglądania i subskrypcji ! Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 3 Lutego 2014 Autor Share Napisano 3 Lutego 2014 Czołem Odcinek o aerografach gotowy - zapraszam tutaj: Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez 77 Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 myślałem że 6 będzie o sposobach malowania kamuflażów na pojazdach - super sprawa tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 4 Lutego 2014 Autor Share Napisano 4 Lutego 2014 Delikatnie kolejność się pozmieniała: - odcinek 7 - sklejanie modeli - odcinek 8 - malowanie Oba ukażą się na dniach, kolejne dwa do końca lutego Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi