RH Napisano 23 Sierpnia 2013 Share Napisano 23 Sierpnia 2013 Tym razem coś z "rur" czyli T-20 z Monogramu .Model dość sędziwy ale jednak urokliwy Model zrobiłem w nie bojowym malowaniu ,raczej w takim prosto z fabryki ,z stąd czyściutki i błyszczący niby Ferrari z salonu .Tym samym zawiodłem grono kolegów gustujących w poobijanych i zabłoconych maszynach. No ale cóż ,tak sobie umyśliłem i tak zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 23 Sierpnia 2013 Share Napisano 23 Sierpnia 2013 piękny !! W takich czystych malowaniach jesteś świetny !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 23 Sierpnia 2013 Share Napisano 23 Sierpnia 2013 Fajniusi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 23 Sierpnia 2013 Share Napisano 23 Sierpnia 2013 Bardzo ładny model, staranne malowanie, rzadko spotykany i - zwłaszcza - wybierany wariant malowania. Współcześnie tzw. malowanie ozdobne czy okazjonalne w modelach to rarytas. Podoba się. Uwagi minimalne dwie: - nad literą F jest pozostawiony biały fragmencik, co winno być łatwe do poprawki; - choć sam robię słabe foty, nie potrafię zrozumieć, czemu gustujesz w kontrowersyjnych tłach (iglak wiadomo musi być, ale co to za pianka nowa?) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 24 Sierpnia 2013 Share Napisano 24 Sierpnia 2013 - choć sam robię słabe foty, nie potrafię zrozumieć, czemu gustujesz w kontrowersyjnych tłach (iglak wiadomo musi być, ale co to za pianka nowa?) Pozdrawiam O dokładnie. Kafelki fajnie imitują płytę lotniska, ale ta szara "pianka" to strzał w stopę. Zrób zdjęcie tak, żeby tłem były tylko kafelki. Takie z lotu ptaka. A będzie elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 24 Sierpnia 2013 Share Napisano 24 Sierpnia 2013 Bardzo fajny model, malowanie mi się podoba i widać, że wymagało dużo staranności, by tak czysto wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi