bożo wpożo Napisano 30 Sierpnia 2013 Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Dolepiłem temu czemuś jakiś pulpit do sterowania drajwerowi , łopaty śrub i uznałem , że ów cudak jest skończony . Nie jest to moja chluba kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Września 2013 Share Napisano 5 Września 2013 Niby prosty, ale takie najtrudniej wykonać. Fajne cygaro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 6 Września 2013 Share Napisano 6 Września 2013 Udany modelik i fajne obicia Takie rzeczy fajnie pokazywać z jakąś figurką dającą pojęcie rzeczywistego rozmiaru modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 6 Września 2013 Autor Share Napisano 6 Września 2013 jakąś figurką Zgadzam się z Tobą , ale to trzeba umić pomalować figurkę Co prawda jeszcze nie próbowałem , ale nie umim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 6 Września 2013 Share Napisano 6 Września 2013 nie jest to trudne wcale sporo tutoriali jest w dziale figurkowym, jak coś to służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 6 Września 2013 Share Napisano 6 Września 2013 Zgadzam się z Tobą , ale to trzeba umić pomalować figurkę Co prawda jeszcze nie próbowałem , ale nie umim . ...a goście asystujący budowie holownika, to co za jedni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 6 Września 2013 Autor Share Napisano 6 Września 2013 To tacy jacyś jeźdźcy "bez twarzy " z firmy Preiser czy coś takiego w 1/50 Ale to gotowce całe i pomalowane we fabryce . Dlatego pewnie ślepiów nie mają , bo nikt im nie namalował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 10 Września 2013 Super Moderator Share Napisano 10 Września 2013 Fajny ten wydziwus I trzeba mieć do niego serce, by tak fajnie go "styrać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi