Konrad C Napisano 9 Września 2013 Share Napisano 9 Września 2013 W oczekiwaniu na łateringowe siudaksy do Fiata, rozgrzebałem takiego padalca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Września 2013 Share Napisano 9 Września 2013 To widzę że nieźle się rozkręciłeś. Teraz juz tylko w 1/72 czy będzie coś większego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 11 Września 2013 Autor Share Napisano 11 Września 2013 Nie wiem. :> W oczekiwaniu na Wamoda do Fiata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 Ooo, zapowiada się ciekawy warsztat. Model bardzo ciekawy, ale też upierdliwy. Zapowiada się jakaś walorka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 14 Września 2013 Autor Share Napisano 14 Września 2013 Muszę go waloryzować ale własnymi częściami, w pudełku otrzymałem wszystkie niedolane rolki powrotne i trzeba je zabrać komuś z jakiegoś złomu albo poszukać po użytkownikach, narzędzia na błotnikach też są nie dolane i z tym postąpię jak wyżej. Dodam pewnie jakieś uchwyty i inne detale i to tyle. Przydały by mi się jeszcze zapasowe gąsienice stanowiące dodatkowe opancerzenie na czołgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 14 Września 2013 Share Napisano 14 Września 2013 Ja na twoim miejscu zrobiłbym zdjęcia i wysłał je do MH w mailu (pisz na info@mirage-hobby.pl). Małem podobny przypadek i otrzymałem .... nowy model (!!!). Byłem mocno zdziwiony i bardzo mile zaskoczony. Piszę, to jako modelarz, bez wazeliny. PS. maila do MH wysłałem z konta skala72@, a nie z firmowego i bez żadnych Tank Models itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 17 Września 2013 Autor Share Napisano 17 Września 2013 Doszło parę części zestawowych ale także parę małych drobiazgów które wykorzystałem ze złomu po blaszkach. Wieżę trzeba ciosać na nowo i wyprowadzać kształty. Wpadłem na pomysł umieszczenia na niej dodatkowych kół zapasowych, gdzieś widziałem to na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Malowanie DAK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Konrad błotniki są zestawowe, bo takie jakieś białe na zdjęciu. Ciekawa sprawa z tymi uchwytami na koła przy wieży, ale załoganci stracą możność obserwacji przez boczne wizjery wieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Tyle, że tu nie ma wizjerów bocznych :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 18 Września 2013 Share Napisano 18 Września 2013 Przepraszam a od kiedy wersja ausf D nie posiada bocznych wizjerów w wieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 18 Września 2013 Autor Share Napisano 18 Września 2013 Koła są przyklejone na plastelinę i będą przesunięte tak aby nie zawadzały wizjerom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 18 Września 2013 Share Napisano 18 Września 2013 Nie bardzo to widzę z tyłu owszem,poza tym w którym miejscu chcesz je umieścić i czy to będzie miało to sens.Przejżyj sobie ten temat może ci sie coś rozjaśni lub nie: http://www.deutsches-afrika-korps.de/viewtopic.php?f=53&t=3957 masz tam wszystko ładnie rozpisane,ktory pojazd,kiedy został zniszczony,który posiada dodatkowe opancerzenie itd.,itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 18 Września 2013 Share Napisano 18 Września 2013 Przepraszam a od kiedy wersja ausf D nie posiada bocznych wizjerów w wieży To bardzo dobre pytanie bo wygląda jakby producent tych wizjerów nie umieścił w zestawie bądź każe je przyklejać "na czuja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 18 Września 2013 Autor Share Napisano 18 Września 2013 Przepraszam a od kiedy wersja ausf D nie posiada bocznych wizjerów w wieży To bardzo dobre pytanie bo wygląda jakby producent tych wizjerów nie umieścił w zestawie bądź każe je przyklejać "na czuja" Na czuja. Trzeba będzie kupić Dragona albo Revella i skopiować parę mało istotnych elementów takich jak wieża, narzędzia i inne duperela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi