hubert72 Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Ostatni z nowo ukończonych modeli. Bedford QLB z boforsem mkII. Ciężarówka to IBG waloryzowana blaszką Parta, armatka i figurki Milicast. Malowanie z 1 Pułku Artylerii Przeciwlotniczej Lekkiej, 1. Dywizji Pancernej. Użyte kolorki od Mr.Hobby, ślady eksploatacji Ak Interactive. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 ściemniasz kolego, to jest 1/35. ;-) . . . . Oczywiście żartuję...kawał dobrej roboty :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Jak że miałem przyjemność podglądnąć kilka zdjęć tego projektu wcześniej, i wyraziłem już swój zachwyt bezpośrednio autorowi, nie pozostaje mi powiedzieć nic poza tym że piękny ci on Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 ale ładny Boforsik! i reszta też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Piękna robota. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 piękna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Scenka fajna, ale model dla mnie za czysty. Tak jakby dopiero w fabryki wyjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 też widziałem, m.in. w prasie drukowanej - gratulacje. model to śliczność i uczta dla oka, pełen podziw np. za umieszczenie kierowcy w kabinie. na co zwracam twoją uwagę - wycieraczki są w dziwnej pozycji a pojazd jest zbyt czysty. dobrze by mu zrobiła stanowcza biedronka na burtach i złamanie bieli oznakowań oraz trochę błotka. na twoim poziomie zaawansowania pomyśl o lekkim spiłowaniu kół na styku z podłożem, to polepsza efekt. żółty kanister już się zgubił :-) to takie drobne uwagi bo model jest naprawdę śliczny, czekam na następne produkcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 18 Września 2013 Share Napisano 18 Września 2013 Bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi