Solaris7813 Napisano 9 Stycznia 2016 Share Napisano 9 Stycznia 2016 Przez Ciebie mój Challenger przestał mi się podobać :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 10 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2016 Krzyśku tak to jest Afrika Dust mieszany z Earth Efekt z AK a na to pigmenty LC oraz trochę pasteli . Solaris7813 nie rozumiem dlaczego ? Challenger to ładny pojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Stycznia 2016 Share Napisano 10 Stycznia 2016 Przez Ciebie mój Challenger przestał mi się podobać :( Solaris7813 nie rozumiem dlaczego ? Challenger to ładny pojazd Tu chodzi Mirku o twoje wykonanie - po prostu kolega chce powiedzieć że jego jest "brzydszy" (choć to nie prawda) i mu się teraz nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 10 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2016 Krzyśku wcale nie wątpię iż kolegi jest ładny, oglądałem dużo ładnie wykonanych CR 2 na internecie i z czystym sumieniem mogę powiedzieć iż mój jest taki sobie Ale raczej więcej nie będę go maltretował gdyż więcej i tak nie polepszę a i nie chcę zwalić bo szkoda roboty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 16 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2016 Witam i zapraszam do galerii . Model uważam za gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 17 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2016 Dzięki Januszu , co do tylnych ażurów na pewno nie mają siatek jak chcesz to ci podrzucę fotkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi