Wojciech Butrycz Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 Dzisiaj coś z innej beczki. W zasadzie nie buduję cywilnych samolotów, z wyjątkiem tych konstrukcji polskiej, ale Kranich z szachownicą, to coś dla mnie, szczególnie z pięknym nose art, w postaci głowy orła trzymającego w dziobie wieniec laurowy z szachownicą. Kalki zostały więc zamówione i model wykonany. Każdemu kto chce coś więcej potrzytać o zdobycznych szybowcach z szachownicami i bez polecam Lotnictwo z Szachownicą nr 18, a przede wszystkim książkę Andrzeja Morgały wydaną przez Stratus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 JAK DLA MNIE TO BOMBA TEMACIK...LUBIĘ SZYBOWCE...I NASZE MASZYNKI AEROKLUBOWE...O TYM SZYBOWCU AKURAT NA TĄ CHWILĘ NIC NIE WIEM...ALE JUŻ MI SIĘ SPODOBAŁ...NO I TE GODŁO-SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 11 Października 2013 Share Napisano 11 Października 2013 Jak przeczytałem tytuł wątku - struchlałem... Myślę pan Wojciech zrobił Niemca!!!!!... pora się wylogować, ale kiedy zobaczyłem pierwsze zdjęcie wszystko wróciło na swoje miejsce. Jest szachownica! Sama cywilna rejestracja nie odrazu by mnie przekonała. Bóg istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitzaaa Napisano 11 Października 2013 Share Napisano 11 Października 2013 Fajny. Ale malowanie oszklenia kabiny to chyba coś nie wyszło? Czy tak miało być? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi