witek@ Napisano 10 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2014 A ja glupi kupilem w trakcie tej relacji Fuso z dodatkami...... Co ja zrobilem ..... Przeciez nie pociagne tak ..... Nie mam tylko nano dredow . Czekam na paczke i sie zastanawiam czy warto to dokupowac... oj tam,oj tam....próbuj ja tu nic specjalnego nie pokazałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 11 Lutego 2014 Autor Share Napisano 11 Lutego 2014 Witam,Kolejny apdejcik przy Yamashiro.Chyba muszę nabrać tempa aby zdążyć na Bytom 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 Jak na razie zdecydowanie najlepszy Twój model. Bardzo fajny malunek . Świetnie wyglądają te sizalowe, obijacze(czy co to jest) Model naprawdę robi wrażenie !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 Mam szczękoopad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 11 Lutego 2014 Autor Share Napisano 11 Lutego 2014 Mam szczękoopad... Ja też jak pomyślę o ile lepiej można go było ulepić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 O kurde już pięknie się prezentuje i zanosi się na najlepszy Twój model Czekam z niecierpliwością na dalsze postępy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 11 Lutego 2014 Autor Share Napisano 11 Lutego 2014 O kurde już pięknie się prezentuje i zanosi się na najlepszy Twój model Czekam z niecierpliwością na dalsze postępy Pozdrawiam Fajnie,że się podoba.Mam nadzieję,że nie spartolę podstawki i całokształt będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 Jeśli możesz - popraw znaczniki burt. Zawsze były puszczane oddzielnym układem linek z niższego salingu - możliwe najszerzej na okręcie. Praktycznie z końcówki salingu. Wydaje mi się, że schodziły do poziomy pomostu gdzie są armaty 127mm. zdjęcie Yamashiro: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volsebix Napisano 12 Lutego 2014 Share Napisano 12 Lutego 2014 Urywa.... swietne i subtelne cieniowanie... no urywa... d..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 12 Lutego 2014 Autor Share Napisano 12 Lutego 2014 Jeśli możesz - popraw znaczniki burt. Zawsze były puszczane oddzielnym układem linek z niższego salingu - możliwe najszerzej na okręcie. Praktycznie z końcówki salingu. Wydaje mi się, że schodziły do poziomy pomostu gdzie są armaty 127mm. zdjęcie Yamashiro: No widzisz tak takie efekty są gdy pracuje się w pośpiechu i "na pamięć" Przy reszcie olinowania to poprawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 12 Lutego 2014 Share Napisano 12 Lutego 2014 Model świetnie się prezentuje. Wyjaśni ktoś co to właściwie było, toto białe zwisające z pagody? i po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 12 Lutego 2014 Share Napisano 12 Lutego 2014 japoński patent na ochronę przed bronią pokładową samolotów amerykańskich ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 12 Lutego 2014 Share Napisano 12 Lutego 2014 Witek, z czego robiłeś te białe obijacze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 12 Lutego 2014 Autor Share Napisano 12 Lutego 2014 Witek, z czego robiłeś te białe obijacze ? Zestawik żywiczny z Ocean Spirit 1/700 IJN Protective Sandbag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 12 Lutego 2014 Share Napisano 12 Lutego 2014 Bardzo mi sie podoba cieniowanie szarosci na kadlubie i pagodzie.. To gra swiatel czy oleje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 12 Lutego 2014 Autor Share Napisano 12 Lutego 2014 Bardzo mi sie podoba cieniowanie szarosci na kadlubie i pagodzie.. To gra swiatel czy oleje? To specyfiki AK Interactive z seri naval.Osobiście uważam,że z tym brudzeniem tu w tym projekcie mocno przesadziłem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 13 Lutego 2014 Share Napisano 13 Lutego 2014 To specyfiki AK Interactive z seri naval. Których konkretnie użyłeś i jak się nimi pracuje? Są ok? Osobiście uważam,że z tym brudzeniem tu w tym projekcie mocno przesadziłem.... Nie wydaje mi się, że przesadziłeś, dla mnie bardzo fajny efekt Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 13 Lutego 2014 Share Napisano 13 Lutego 2014 W brudzeniu osiągnąłeś 5% tego co da się zrobić ,-)) Lekko go przypudrowałeś ,-))Tak, że nie panikuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 13 Lutego 2014 Share Napisano 13 Lutego 2014 To specyfiki AK Interactive z seri naval.Osobiście uważam,że z tym brudzeniem tu w tym projekcie mocno przesadziłem.... bez przesady z tym przesadzaniem ! Wygląda super. wg mnie 'w sam raz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 13 Lutego 2014 Share Napisano 13 Lutego 2014 Wyląda dobrze. co zresztą pisałem. A biorąc pod uwagę białe obijacze -bardzo dobrze. Fajny kontrast pomiędzy szarą bryłą i obijaczami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 13 Lutego 2014 Autor Share Napisano 13 Lutego 2014 Wyląda dobrze. co zresztą pisałem. A biorąc pod uwagę białe obijacze -bardzo dobrze. Fajny kontrast pomiędzy szarą bryłą i obijaczami. Już niedługo ocenicie na żywo...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 16 Lutego 2014 Autor Share Napisano 16 Lutego 2014 Kolejne pierdółki trafiły na łajbę : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cazador Napisano 17 Lutego 2014 Share Napisano 17 Lutego 2014 Witku jestem pod ogromnym wrażeniem efektu twojej pracy To jest już mistrzowski poziom, brawo Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 17 Lutego 2014 Autor Share Napisano 17 Lutego 2014 Witku jestem pod ogromnym wrażeniem efektu twojej pracy To jest już mistrzowski poziom, brawo Pozdrawiam. Nie no do mistrzowskiego poziomu jeszcze trochę brakuje....powiedzmy,że zmierzam we właściwym kierunku choć niekoniecznie w linii prostej ;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi