Rhayader Napisano 22 Lutego 2014 Share Napisano 22 Lutego 2014 Ho, ho... świetnie wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 22 Lutego 2014 Share Napisano 22 Lutego 2014 Jedna rzecz mnie intryguje od dłuższego czasu. Mianowicie trapezowe okna na jednej z kondygnacji wieży. Czy tak powinno być, czy to przypadek przy robocie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 2 Marca 2014 Autor Share Napisano 2 Marca 2014 Jedna rzecz mnie intryguje od dłuższego czasu. Mianowicie trapezowe okna na jednej z kondygnacji wieży. Czy tak powinno być, czy to przypadek przy robocie ? Niestety tak już zostanie....efekty dopasowywania blach zaprojektowanych dla Aoshimy a wciskanych na siłę do Fujimi ... Tymczasem wyposażyłem Yamashiro w kompletną art.p.lot. Powiesiłem kilkadziesiąt metrów lin sizalowych ... Niestety nie wiem czy zdążę z końcem na Bytom....wybaczycie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 2 Marca 2014 Share Napisano 2 Marca 2014 Ja bym go fotografował z dalsza, zeby na jednym zdjęciu znalazła sie wieża dowodzenia i dadbudówka rufowa i żeby obie tyły ostre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 2 Marca 2014 Autor Share Napisano 2 Marca 2014 Ja bym go fotografował z dalsza, zeby na jednym zdjęciu znalazła sie wieża dowodzenia i dadbudówka rufowa i żeby obie tyły ostre. Z dalsza i we wszelkich układach tanecznych będzie w galerii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 3 Marca 2014 Share Napisano 3 Marca 2014 Witek - a na Model Show w kwietniu do Wroclawia się wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 3 Marca 2014 Autor Share Napisano 3 Marca 2014 Witek - a na Model Show w kwietniu do Wroclawia się wybierasz? To zależy czy mnie namówicie ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 9 Marca 2014 Autor Share Napisano 9 Marca 2014 Terminy gonią.praca wre ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Ale ładne no i same zdjęcia bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 No........... naprawdę fotoszok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Zgadzam się z Okonkiem.... Jest jednak jedno małe ale, takie aleńko można by powiedzieć... Chodzi o to zarudzenie na burtach w części dziobowej. Domyślam się, że to takie zardzewienie. Jeżeli tak, to myślę, że bardzo, ale to bardzo z tym przesadziłeś... Dlaczego? Ano sam pomyśl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 9 Marca 2014 Autor Share Napisano 9 Marca 2014 Zgadzam się z Okonkiem.... Jest jednak jedno małe ale, takie aleńko można by powiedzieć... Chodzi o to zarudzenie na burtach w części dziobowej. Domyślam się, że to takie zardzewienie. Jeżeli tak, to myślę, że bardzo, ale to bardzo z tym przesadziłeś... Dlaczego? Ano sam pomyśl... Rdzy jeszcze nie kładłem ;-) Burty są na etapie cieniowania.Do tego nie najlepszy balans bieli w aparacie i efekt gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 No, chyba że tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Oparłeś się na te białe sznurki ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 9 Marca 2014 Autor Share Napisano 9 Marca 2014 Oparłeś się na te białe sznurki ,-)) Nie są białe.....wierzysz we wszystko co widzisz ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Yamashiro popłynie do Bytomia? Śliczny jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Model jest mega imponujący. Zrób mu foty w słonecznym świetle. Mnie rozłożyła jakaś straszna grypa. Nie wiem czy do Bytomia się wygrzebie. Co mnie smuci, bo bym strasznie chciał zobaczyć te piękne siedem setki na żywca. Bo wiem, ze to przeżycie zupełnie innego gatunku ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Mnie nie zatrzyma grypa, ebola ani czarna śmierć. Będę i muszę go zobaczyć na własne oczy bo to jest jakaś diabelska sztuczka i oszustwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 10 Marca 2014 Autor Share Napisano 10 Marca 2014 Yamashiro popłynie do Bytomia? Śliczny jest.... Mam nadzieję,że zdążę z podstawka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 10 Marca 2014 Autor Share Napisano 10 Marca 2014 Model jest mega imponujący. Zrób mu foty w słonecznym świetle. Mnie rozłożyła jakaś straszna grypa. Nie wiem czy do Bytomia się wygrzebie. Co mnie smuci, bo bym strasznie chciał zobaczyć te piękne siedem setki na żywca. Bo wiem, ze to przeżycie zupełnie innego gatunku ,-)) Foty do galerii zrobię w studiu fotograficznym.Wracaj do zdrowia i nawet nie myśl,że wymigasz się od Bytomia Trzymam kciuki żebyś się wychorował.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 11 Marca 2014 Share Napisano 11 Marca 2014 Świetnie Ci wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 13 Marca 2014 Autor Share Napisano 13 Marca 2014 Świetnie Ci wyszedł Nie chwalić bo zapeszacie ;-P Dziś Yamashiro nieco się zepsuł Spadła na niego lampa robocza która mocowana jest na klips...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 13 Marca 2014 Super Moderator Share Napisano 13 Marca 2014 Świetnie Ci wyszedł Nie chwalić bo zapeszacie ;-P Dziś Yamashiro nieco się zepsuł Spadła na niego lampa robocza która mocowana jest na klips...... O shit.... Dawaj raport o uszkodzeniach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 13 Marca 2014 Autor Share Napisano 13 Marca 2014 Świetnie Ci wyszedł Nie chwalić bo zapeszacie ;-P Dziś Yamashiro nieco się zepsuł Spadła na niego lampa robocza która mocowana jest na klips...... O shit.... Dawaj raport o uszkodzeniach.... Katapulta rozwalona w drobny mak....wodnopłat w 6 kawałeczkach dwa wentylatory 3 załogantów i mały dźwig załadunkowy odklejone....Już wsio naprawione.Aktualnie walczę z podstawką....zastępczą bo zamówiona wraz z gablotą raczyła sobie nie nadejść.....Wszystko pod górkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Marca 2014 Share Napisano 14 Marca 2014 O rzesz!!. Współczuje. I ciesze się, ze sytuacja mimo wszystko pod kontrolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi