Skocz do zawartości

Yamashiro 1/700 Fujimi

witek@

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Jedna rzecz mnie intryguje od dłuższego czasu. Mianowicie trapezowe okna na jednej z kondygnacji wieży. Czy tak powinno być, czy to przypadek przy robocie ?

• 2 weeks later...
Jedna rzecz mnie intryguje od dłuższego czasu. Mianowicie trapezowe okna na jednej z kondygnacji wieży. Czy tak powinno być, czy to przypadek przy robocie ?

Niestety tak już zostanie....efekty dopasowywania blach zaprojektowanych dla Aoshimy a wciskanych na siłę do Fujimi ...

Tymczasem wyposażyłem Yamashiro w kompletną art.p.lot. Powiesiłem kilkadziesiąt metrów lin sizalowych ...

Niestety nie wiem czy zdążę z końcem na Bytom....wybaczycie ??

642fa528.jpg

3b9c3d90.jpg

9ae06e0d.jpg

Ja bym go fotografował z dalsza, zeby na jednym zdjęciu znalazła sie wieża dowodzenia i dadbudówka rufowa i żeby obie tyły ostre.

Ja bym go fotografował z dalsza, zeby na jednym zdjęciu znalazła sie wieża dowodzenia i dadbudówka rufowa i żeby obie tyły ostre.

Z dalsza i we wszelkich układach tanecznych będzie w galerii .

Zgadzam się z Okonkiem....

Jest jednak jedno małe ale, takie aleńko można by powiedzieć... Chodzi o to zarudzenie na burtach w części dziobowej. Domyślam się, że to takie zardzewienie. Jeżeli tak, to myślę, że bardzo, ale to bardzo z tym przesadziłeś... Dlaczego? Ano sam pomyśl...

Zgadzam się z Okonkiem....

Jest jednak jedno małe ale, takie aleńko można by powiedzieć... Chodzi o to zarudzenie na burtach w części dziobowej. Domyślam się, że to takie zardzewienie. Jeżeli tak, to myślę, że bardzo, ale to bardzo z tym przesadziłeś... Dlaczego? Ano sam pomyśl...

Rdzy jeszcze nie kładłem ;-) Burty są na etapie cieniowania.Do tego nie najlepszy balans bieli w aparacie i efekt gotowy.

Model jest mega imponujący. Zrób mu foty w słonecznym świetle. Mnie rozłożyła jakaś straszna grypa. Nie wiem czy do Bytomia się wygrzebie. Co mnie smuci, bo bym strasznie chciał zobaczyć te piękne siedem setki na żywca. Bo wiem, ze to przeżycie zupełnie innego gatunku ,-))

Model jest mega imponujący. Zrób mu foty w słonecznym świetle. Mnie rozłożyła jakaś straszna grypa. Nie wiem czy do Bytomia się wygrzebie. Co mnie smuci, bo bym strasznie chciał zobaczyć te piękne siedem setki na żywca. Bo wiem, ze to przeżycie zupełnie innego gatunku ,-))

Foty do galerii zrobię w studiu fotograficznym.Wracaj do zdrowia i nawet nie myśl,że wymigasz się od Bytomia

Trzymam kciuki żebyś się wychorował....

Świetnie Ci wyszedł

Nie chwalić bo zapeszacie ;-P Dziś Yamashiro nieco się zepsuł Spadła na niego lampa robocza która mocowana jest na klips......

O shit....

Dawaj raport o uszkodzeniach....

Katapulta rozwalona w drobny mak....wodnopłat w 6 kawałeczkach dwa wentylatory 3 załogantów i mały dźwig załadunkowy odklejone....Już wsio naprawione.Aktualnie walczę z podstawką....zastępczą bo zamówiona wraz z gablotą raczyła sobie nie nadejść.....Wszystko pod górkę...