Constructor Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Kolego jak zrobiłeś te spawy na wieżyczce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Ostatnio na allegro go widziałem wystawiłeś, bardzo fajny model sporo w niego wsadziłeś. Szczególnie intrygują mnie te gąsiennice od friulmodel'a "sama słodycz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Mam pytanie. Skąd wziąłeś taki ciekawy kamuflaż na tym czołgu? Jeszcze nigdy nie spotkałem się z trójbarwnym T-34/76 z armatą Ł-11. Chyba, że to wóz zdobyczny, ale ze zdjęciami zdobytych T-34 tej wersji, w takim kamuflażu, również się nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 To jest normalne oryginalne ruskie kamo rzeczywiście takie istniało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Dzięki za informację. Czyli jak widać Rosjanom na początku wojny, pomimo tego, że dostawali od Niemców tęgie lanie, wyobraźni nie brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Świetne camo. Jeszcze nigdy nie widzialem takiego ale mi sie bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 T 34 w camo świetnie wygląda. Gratulacje modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 Poprostu WOW! Też nie wiedziałem że takowe kamo rosjanie stosowali - wszędzie przecież tylko ciemna zieleń i ciemna zieleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Lufa jest o wiele za krótka :/ To co ma mimo iż oryginalne i fajnie zrobione trochę nie pasuje do "klasycznego" T-34. ocena: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Działo L-11 76mm posiadało właśnie taką krótką lufę, a "standardowe" F-34 76mm miało dłuższą... Nie czepiaj się bo model jest jak najbardziej PRAWIDŁOWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryq Napisano 29 Września 2007 Share Napisano 29 Września 2007 Ekstra model ale wydaje mi się znajomy. Czy nie był on w jakimś czasopiśmie modelarskim lub na wystawie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 29 Września 2007 Share Napisano 29 Września 2007 Ja osobiście widziałem go w poradniku Payo i wystawionego na allegro kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 29 Września 2007 Share Napisano 29 Września 2007 Paweł nie martw się i daj czas niektórym na naukę na własnych błędach... Nauczy się i TYLE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi