Dorotka Napisano 3 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2014 Ano zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Powoli i mozolnie kończę polerowanie... Z czarnymi elementami nic złego się nie dzieje... Skórkę pomarańczy niemal wszędzie już udało się zgubić... Teraz: mycie, ostatnia pasta Tamiya, mycie Tamiya Wax, woskowanie, malowanie uszczelek, stickery i po ptakach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koju99 Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Czekam z niecierpliwością na Galerie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Czekam z niecierpliwością na Galerie To zalecam dużo cierpliwości... To dopiero góra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Podoba mi się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Podoba mi się . Dzięki! Mnie jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Na koniec dzisiejszego dnia zrobiłem kilka zdjęć lakieru w jakimś koszmarnym trybie makro na maksymalnym zbliżeniu. Myślę, że spokojnie mogę jutro przystąpić do "ostatecznego" polerowania i kładzenia wosku... Sorry ale trochę pasty jeszcze zostało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Wszystko piękne, kolor bajka lecz jedno mnie trochę nurtuje.... Jak z liniami podziału... Na przedostatnim zdjęciu (ty auta) widać że linie są zalane lakierem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Wszystko piękne, kolor bajka lecz jedno mnie trochę nurtuje.... Jak z liniami podziału... Na przedostatnim zdjęciu (ty auta) widać że linie są zalane lakierem... Cóż mam nadzieję, że obecnie zamieszczone zdjęcie pozwoli Ci zweryfikować twój całkowicie błędny pogląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Dlaczego zaraz taka złośliwość i podkreślanie odpowiedzi.? Człowiek jest tylko człowiekiem a oko ludzkie jest mylne, czasem lepiej zrobić "morde w kubeł" niż coś powiedzieć (napisać). Powodzenia w dalszej budowie i siedzę już cicho jak mysz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Dlaczego zaraz taka złośliwość i podkreślanie odpowiedzi.? Człowiek jest tylko człowiekiem a oko ludzkie jest mylne, czasem lepiej zrobić "morde w kubeł" niż coś powiedzieć (napisać). Powodzenia w dalszej budowie i siedzę już cicho jak mysz.... Jaka tam złośliwość... Na miły Bóg trochę luzu... Jak tak to odebrałeś to przepraszam... Ten kolor strasznie ogłupia dostępne mi aparaty fotograficzne i często pokazuje coś czego nie ma ... Widziałem też kilka zdjęć oryginałów w tym kolorze, które wyglądały jakby miały skórkę pomarańczy... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Ostatnie zdjęcie pokazuje ładne linie podziału ale niestety... pokazuje też, że skórka nie do końca zniknęła... tak jak o tym zapewniałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Ostatnie zdjęcie pokazuje ładne linie podziału ale niestety... pokazuje też, że skórka nie do końca zniknęła... tak jak o tym zapewniałeś Trochę mnie twoja wypowiedź dziwi... Nigdzie nie zapewniałem, że skórka do końca zniknęła. Napisałem wręcz coś przeciwnego, a mianowicie: „Skórkę pomarańczy niemal wszędzie już udało się zgubić...”. To chyba znaczy coś zupełnie innego niż Ty twierdzisz, że ja stwierdziłem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 No tak, może nieprawdziwie zacytowałem Ciebie - przepraszam, Nie zmienia to jednak faktu, że mam wrażenie iż skórkę niemal wszędzie jeszcze widać - mimo, że ostatnie zdjęcie przedstawia mały fragment..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Nie zmienia to jednak faktu, że mam wrażenie iż skórkę niemal wszędzie jeszcze widać - mimo, że ostatnie zdjęcie przedstawia mały fragment..... Hm... Trudno mi polemizować z twoimi wrażaniami opartymi o mały fragment, a odnoszącymi się do całości. Jeżeli twoim zdaniem skórka jest wszędzie to może pokażesz mi ją na poprzednich zdjęciach... Będę wiedział gdzie warto jeszcze doszlifować... Pozdrawiam Tu "jest" faktycznie ;): A tu to już nie wiem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 9 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2014 Zrobiłem "zaczyn" kabiny... Nic jeszcze nie posklejane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 10 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2014 Konie zmniejszone (czarne wg. niektórych bardziej przypominały pudle) i zrobione w kolorze foteli... Tak jest chyba lepiej, choćby dlatego, że nie skupiają na sobie uwagi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolKaroler3K Napisano 10 Sierpnia 2014 Share Napisano 10 Sierpnia 2014 Piękne wnętrze, wygląda lepiej niż z czarnymi końmi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 10 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2014 Piękne wnętrze, wygląda lepiej niż z czarnymi końmi ;) Cieszę się, że się podoba Na tę chwilę pierwsze próby i przymiarki do załatania dziury w podłodze kabiny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2014 No dobra... Dałem GX 100 i później starałem się położyć neutralny "łosz". Wyszło tak jak na fotce widać/lub nie Nie wiem czy powinienem jeszcze to brudzić, czy dać sobie spox i położyć pół-mat (Gunze C 181). Wszelkie uwagi mile widziane... I jeszcze w środku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Ten wash trochę niewidoczny. Według mnie należałoby go wzmocnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloszek28 Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Ten wash trochę niewidoczny. Według mnie należałoby go wzmocnić. To nie czołg! Samochód do przewozu kartofli, cebuli i jabłek, chyba też nie. Jest dobrze tylko troszkę się błyszczy (może to wina zdjęć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2014 tylko troszkę się błyszczy (może to wina zdjęć). bo: czy dać sobie spox i położyć pół-mat (Gunze C 181) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloszek28 Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Przeoczyłem, sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Ten wash trochę niewidoczny. Według mnie należałoby go wzmocnić. Popieram. Nie chodzi, żeby był syf tylko aby trochę zmienić fotele, bo teraz według mnie wyglądają jakby były prosto z pudła, nawet nie malowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi