tomeka6 Napisano 27 Listopada 2013 Share Napisano 27 Listopada 2013 Pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 27 Listopada 2013 Share Napisano 27 Listopada 2013 No no no, jest dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 27 Listopada 2013 Share Napisano 27 Listopada 2013 Następny raz tu zajrzę 5 grudnia. Mam wtedy wizytę u dentysty i takie mocne rozdziawienie gęby będzie mi potrzebne. Super. Jak robiłeś zawiaski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 28 Listopada 2013 Autor Share Napisano 28 Listopada 2013 Dziękuje wszystkie za dobre słowo...teraz kolejna aktualizacja . Pobawiłem się trochę przy zawieszeniu i tak jak wyżej pisałem czas na aparaturę podłączeniową... zawieszenie.... aparatura zacząłem od zrobienie wylewów oryginalne od kompletu były masakryczne i w całości pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 28 Listopada 2013 Share Napisano 28 Listopada 2013 nic więcej nie trzeba tu pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 3 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2013 Witam. O to kolejna aktualizacja, fakt mała bo mała ale trochę mi czasu zajęło nad zrobieniem tego .To jest jeszcze nie skończone kilka elementów dojdzie jeszcze. Teleskopy zrobiłem od nowa , nie są ustawione i nie są przyklejone, położyłem je tak aby było widać jak to będzie wyglądało. całość będzie pomalowana. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 3 Grudnia 2013 Share Napisano 3 Grudnia 2013 Wow. Dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 3 Grudnia 2013 Share Napisano 3 Grudnia 2013 Już widzę jaka będzie petarda po pomalowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 4 Grudnia 2013 Share Napisano 4 Grudnia 2013 Robota pierwszorzedna . Jedna rzecz mnie zastanawia - cylindry w tych silownikach jak widze za malo sie wysuwaja, czy jestes w stanie w pelni zamknac drzwiczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 4 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2013 tomeka6 jak pisałem wyżej ,siłowniczki są tylko położone na sucho nie przyklejone. Dziś zostały zamontowane i jest ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 5 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2013 Witam. Tak to wyszło po malowaniu... kilka elementów jeszcze dojdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dafxf1 Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 Świetna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 Dobrze to wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajdak83 Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 O rzesz Ty. Dobry jesteś. Kozak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 24 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2013 Witam. Po długiej nieobecność pokaże Wam co zrobiłem , nie ma tego za wiele ale zawsze coś...skończyłem skrzynie z aparatura.. a także zrobiłem kalki ...oraz zamontowałem włazy teraz jeszcze polakieruje co ma być polakierowane i czas na montowanie całości ... pozdrawiam i Życzę Wesołych i Pogodnych Świąt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 24 Grudnia 2013 Share Napisano 24 Grudnia 2013 Piekna robota Sushi, tylko ten zielony to nie jest przypadkiem limonkowy metalik? Rozni sie znacznie od zielonego z BP, ale i tak swietnie wyglada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 24 Grudnia 2013 Share Napisano 24 Grudnia 2013 Jak prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziktrans Napisano 24 Grudnia 2013 Share Napisano 24 Grudnia 2013 Coś pięknego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tony16v Napisano 6 Stycznia 2014 Share Napisano 6 Stycznia 2014 jedna uwaga w skrzyni z aparatura widac takie male okragle punkty - to chyba po wypychaczach szkoda ze ich nie usunales bo troche szpeca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 6 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2014 A jak riposta jest bo po co posłuchać kogoś (nie mówię tu o mnie) lepiej od razu po całości, ale masz dziwna mentalność...jak wielu polityków w tym kraju ..chcesz pomóc to od razu masz wytykane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tony16v Napisano 6 Stycznia 2014 Share Napisano 6 Stycznia 2014 tylko pomagam. zauwazylem to mowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 6 Stycznia 2014 Share Napisano 6 Stycznia 2014 Sushi, nie sluchaj kogos, kto nie ma pojecia o czym mowi. Jest dobrze, a efekt koncowy jak zwykle da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 6 Stycznia 2014 Share Napisano 6 Stycznia 2014 A jak riposta jest bo po co posłuchać kogoś (nie mówię tu o mnie) lepiej od razu po całości, ale masz dziwna mentalność...jak wielu polityków w tym kraju ..chcesz pomóc to od razu masz wytykane... W pelni sie zgadzam . Sushi, politycy nie sa po to zeby pomagac, tylko po to zeby krasc i sluzyc tym co kradna jeszcze wiecej ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 9 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2014 Witam. taka mała aktualizacja ale i zarazem ostatnia od cysterny... przerobiłem mechanizm podtrzymujący cysternę(nogę) tak aby się zamykał i opuszczał w zależności od potrzeby następnie cysterna dostała kola i została złożona w całość... doszedł panel (do klapy dojdzie jeszcze teleskop ,wykałaczka jest tak chwilowo) do cysterny dojdą jeszcze wszystkie pozostałe dodatki takie jak, oznaczenia, drabinka ,pomalowane światła... teraz czas zabrać się za ciągnik.... pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 9 Stycznia 2014 Share Napisano 9 Stycznia 2014 Pięknie to wychodzi. Ruchome elementy bardzo dużo dają modelowi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi