p40 Napisano 18 Kwietnia 2006 Share Napisano 18 Kwietnia 2006 Tak tak. Tamiya wypuściła model pod nazwą MBT PT-91M Polish-Malaysian Army pod nr 35283 oczywiście w 1/35. Informację tę zaczerpnąłem z najnowszego "Model Fana"nr 4/2006. Więcej szczegółów jak i fota pudełka - w krótkiej notatce znajdującej się wewnątrz czasopisma. Obszerniejszy artykuł na temat tego modelu ma zanleżć się w następnym numerze. Podobno w sprzedaży od 1 kwietnia. Niestety nigdzie w necie (na stronie Tamiyii także) nie znalazłem żadnej wzmianki o tym modelu. Poczekajmy cierpliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 18 Kwietnia 2006 Share Napisano 18 Kwietnia 2006 Ten 1 kwietnia mnie niepokoi... Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 19 Kwietnia 2006 Share Napisano 19 Kwietnia 2006 http://www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=22484&highlight=pt91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p40 Napisano 19 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2006 No kurcze dałem się nabrać. Czego nie potrafią dzisiaj komputery. Faktycznie to niezły blef. Pudełko pochodzi z modelu Leclerca. Jak się dobrze przyjrzeć to widać nr 279, a taki właśnie numer ma ten model. Poza tym Miniaturka czołgu obok znaczku Tamiya to też Leclerc. Oh. Szkoda, że to ściema. Ale czasami mażenia się spełniają. Apropos pod nr 283 będzie można kupić model German 88mm Gun Flak36 - "North African Campaign" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 19 Kwietnia 2006 Share Napisano 19 Kwietnia 2006 Kurna pokaz to bom ciekam jak sie nameczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p40 Napisano 19 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2006 Kurcze nie mam skanera, a zdjęcie jest w gazecie, a z cyfrówki to by nie było za bardzo widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 23 Kwietnia 2006 Share Napisano 23 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 23 Kwietnia 2006 Share Napisano 23 Kwietnia 2006 Hmmmmm..... nie wiem ......wyglada dosyc realnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 23 Kwietnia 2006 Share Napisano 23 Kwietnia 2006 Szczególnie uśmieszek przy podpisie REDAKCJA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 23 Kwietnia 2006 Share Napisano 23 Kwietnia 2006 Jesli to faktycznie kawal to jak dla mnie troche niesmaczny . Wielu czeka na ten model a Oni sobie z modelarzy robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 23 Kwietnia 2006 Share Napisano 23 Kwietnia 2006 Hmmmmm..... nie wiem ......wyglada dosyc realnie Widzisz tego Leclerca przy logo Tamiya...? Pozdrawiam, Maciej P.S. Też jestem zawiedziony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p40 Napisano 23 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2006 No i tym oto sposobem zostaje nam dalej konwersja "Model - Krak" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 jest rok 2008 a tu dalej go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 I długo nie będzie, bo był to żart Prima Aprilisowy. Niestety niesmaczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 I nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Nabyłem właśnie żywiczną konwersję z AEF Design. Przesyłka w drodze. Poziom przeciętny, ale spokojnie da się cuś z tego wycisnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 A gdzie ją nabyłeś, mi też by się przydała Aha i czy pasowałaby to T-72 Zvezdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Nabyłem właśnie żywiczną konwersję z AEF Design Napisz jak z jakością, bo ja nie słyszałem niestety pochlebnych opinii o produktach tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Tu jest fotka poglądowa jak to wygląda: http://www.aefdesigns.com/Soviet_Images/KT-102.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Fotkę widziałem, ale podobno dobrze to wygląda tylko na fotkach na stronie AEF . Sama firma jest właściwie jednoosobowa, i właściciel zajmuje się projektowaniem, odlewaniem, pakowaniem i wysyłaniem więc jak to wszystko zsumujesz, to niestety, to nie jest dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 No tak, tak racja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi