odimichal Napisano 8 Listopada 2013 Autor Share Napisano 8 Listopada 2013 Teraz planuje Sataghounda MkIII w Nowozelandzkich barwach ale plany mogą się zmienić bo jeszcze go nie kupiłem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odimichal Napisano 10 Listopada 2013 Autor Share Napisano 10 Listopada 2013 Tak się prezentuje prawie gotowe towarzystwo dla Humbera :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 10 Listopada 2013 Share Napisano 10 Listopada 2013 Nieźle styrany, ładne obicia. Zdjęcia również niczego sobie. Gratuluję udanego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 11 Listopada 2013 Share Napisano 11 Listopada 2013 Załogant pierwsza klasa obstawiałbym, że to figurka 90mm a nie 1:35 jaka to firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odimichal Napisano 11 Listopada 2013 Autor Share Napisano 11 Listopada 2013 jaka to firma? No name, z allegro. Niestety jakość odlewu pozostawia wiele do życzenia :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Listopada 2013 Share Napisano 15 Listopada 2013 Bardzo fajna praca. Pierwszy raz widzę Twoje dzieło ale wiem, że robisz fajne rzeczy. Masz umiar.... Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odimichal Napisano 17 Listopada 2013 Autor Share Napisano 17 Listopada 2013 Humber otrzymał towarzystwo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 Kapitalnie sie prezentuje figurant z pojazdem więcej tak fajnych galerii poproszę w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 Świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 18 Listopada 2013 Share Napisano 18 Listopada 2013 Żołnierz odtworzony wzorcowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WarHammster Napisano 19 Listopada 2013 Share Napisano 19 Listopada 2013 Ostatni raz malowałem modele 1/35 ponad 20 lat temu i dawno nie widziałem tak udanego malowania figurki, wygląda niczym żywy. Gratuluję kunsztu malarskiego. Sławek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi