em Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 Kalkomanie do Limów http://www.ipmsswidnica.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=242:41elt-malbork-172-a-148-new&catid=11:decals-a-t-shirts&Itemid=19 było u nas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 8 Listopada 2013 Share Napisano 8 Listopada 2013 No, niezła konkurencja się porobiła, prawdziwy kapitalizm, jeśli chodzi o kalki do współczesnych polskich samolotów wojskowych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAAB Napisano 8 Listopada 2013 Share Napisano 8 Listopada 2013 Pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 Jeżeli ktoś z Was posiadałby zestaw w 1:72 do Limów i nie planował wykorzystać numerów 431 lub 206 to ja bym prosił o wiadomość PW. Leży i czeka zestaw na wykonanie Lim-6bis, ale całego arkusza na zmarnowanie kupować dla jednego nb to szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Grudnia 2013 Share Napisano 1 Grudnia 2013 A jaki zestaw masz na tego bisa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 1 Grudnia 2013 Share Napisano 1 Grudnia 2013 Mam MiG-17F z MGD Models jako bazę wyjściową. Ja wiem, że dłubania będzie sporo, ale i tak mniej, niż od podstaw, czego z resztą nawet bym się nie podjął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi