cloner16 Napisano 19 Listopada 2013 Share Napisano 19 Listopada 2013 "Szach mat ateiści" Oczywiście, można teoretyzować i z prostych analogii robić rozprawki wteiwewte. Ale czegokolwiek nie wymyślisz, czy na starcie były jednakowe kolory, czy jeden był małoczerwony, ile Spiton zna lekarzy złych, a ilu dobrych. Kto gromadzi majątki, czy bankierzy czy Masoni. Jakakolwiek konfabulacja rzeczywistości nie zaczaruje. To, że Ty znasz tylko świat ebaya który już nie funkcjonuje nie oznacza, że innych światów nie ma. To, że dla Ciebie czegoś się nie da nie oznacza, że to jest niemożliwe. To co Tobie się wydaje to jest tylko Twój świat doświadczeń i wyobrażeń i każdy inny przypadek jest dowodem na to, że się mylisz. A pisząc: Dlatego napisałem "nie,nie da się". Temat uważam za zamknięty. mylisz się bo są przypadki które obalają tę teorię. Zatem powinieneś napisać "ja nie potrafię/nie dam rady" I rozdziewiczanie analogii, akademickie dyskusje o kolorach i znajomości Spitona środowiska medycznego tego nie zmienią w żaden sposób. Nawet jak udowodnisz, że brązowe jest najszybsze bo pędzi do światła. Jak nie widzisz ,że ja robię sobie jaja i wypisuję bzdety w bzdetnym temacie to współczuję. Można zarabiać na wszystkim pod warunkiem ,że znajdzie się popyt. Proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilex7 Napisano 19 Listopada 2013 Share Napisano 19 Listopada 2013 Leopard 2 z ESCI w skali 1/35 Zajęło mi to parę długich dni... Model potem stał na wystawie w sklepie modelarskim przez jakieś 15 lat. A to było przed 1995 czy po? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 20 Listopada 2013 Share Napisano 20 Listopada 2013 Leopard 2 z ESCI w skali 1/35 Zajęło mi to parę długich dni... Model potem stał na wystawie w sklepie modelarskim przez jakieś 15 lat. A to było przed 1995 czy po? No parę lat przed:)) Sklep się otworzył na wiosnę 1991. Stare dzieje:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilex7 Napisano 20 Listopada 2013 Share Napisano 20 Listopada 2013 . Stare dzieje:)) Moja pierwsze pensja to było 3 000 000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 20 Listopada 2013 Share Napisano 20 Listopada 2013 . Stare dzieje:)) Moja pierwsze pensja to było 3 000 000 zł Narodowe Centrum Sportu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 21 Listopada 2013 Share Napisano 21 Listopada 2013 . Stare dzieje:)) Moja pierwsze pensja to było 3 000 000 zł A modele były po ~200 000 zł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 21 Listopada 2013 Share Napisano 21 Listopada 2013 .....że nie wspomnę o paczce zapałek za aktualną najniższą pensję krajową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi