kapral Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 Teraz prezentuję model w skali 1:48. Miłego oglądania. Koniec części drugiej (też nie ostatniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 Model zrobiony prawie ładnie - rdza w niektórych miejscach jest be - szczególnie z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 17 Listopada 2013 Autor Share Napisano 17 Listopada 2013 i dobrze mi tak. Nie mogę się odzwyczaić wrzucać takich zbliżeń. Jednak pamiętaj, że to jest 1:48 i normalnie bez szkła powiększającego tego nie zobaczysz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 i dobrze mi tak. Nie mogę się odzwyczaić wrzucać takich zbliżeń.Jednak pamiętaj, że to jest 1:48 i normalnie bez szkła powiększającego tego nie zobaczysz. Pozdrawiam Zobaczysz niektóre zacieki są dość dziwne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 22 Listopada 2013 Share Napisano 22 Listopada 2013 Witam! Model piękny, istotnie-ale co to takiego "KV-2"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xLoLeKx Napisano 22 Listopada 2013 Share Napisano 22 Listopada 2013 Super!!! Też kiedyś chciał bym sklejać i malować takie modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 24 Listopada 2013 Share Napisano 24 Listopada 2013 Witam ,widziałem na żywo , super wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 26 Listopada 2013 Share Napisano 26 Listopada 2013 Super brzydal. Ja do mojego po sklejeniu strzelałem z wiatrówki. Twój jest piękny. Świetna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 3 Grudnia 2013 Share Napisano 3 Grudnia 2013 Podoba MI SIĘ Fajna podstawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 7 Grudnia 2013 Share Napisano 7 Grudnia 2013 Bardzo fajny Gigant. Osobiście chciałbym go zobaczyć fejs to fejs w skali 1:1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi