sdk_uk Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Czesc wam to moj drugi model robiony w sumie rownolegle ze spitfire wiec niektore bledy powieliem. Model sprawil mi duzo radochy I prezentuje sie wg mnie nie najgorzej na polce Pozdrawiam I czekam na opinie I porady ktore bede mogl wykorzystac przyszlosci Pawel ps najwiekszy babol nie usunalem nadmiaru washa ze skrzydla :( created by picasa2html.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalin Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Niemcy malowali śmigła czarnozieloną farbą. Zasadniczo. Linka anteny wychodziła z mniej więcej środka owiewki, a nie z przedniej jej krawędzi. Zanim zaczniesz jakiś model warto pogapić się na kilka zdjęć oryginalnej maszyny. Potem mądry Polak po szkodzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banny Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 Ale jak na początkującego ogólnie jest dobrze. Nie zrażaj się krytyką, tylko rób kolejne modele! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdk_uk Posted November 20, 2013 Author Share Posted November 20, 2013 Dzieki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abominus Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Powolutku przymierzam się do tego samego modelu. Ogólnie podoba mi się wykonanie Twojej Foczki. Widać, że troszkę pomęczyłeś się ze spiralą na kołpaku. O przewodzie antenowym już ktoś powyżej wspomniał więc zmień ten stan rzeczy. Miejscami model się strasznie błyszczy. Pewnie z tym wężem też się męczyłeś, żeby równo go nałożyć po obu stronach? Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdk_uk Posted November 21, 2013 Author Share Posted November 21, 2013 Tak było troche zabawy z tym wszystkim.Ten model zostanie juz tak jak jest.wykorzystam te uwagi przy nastepnych.zylka wedkarska 0,06 I lakier mat juz kupione Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts