sdk_uk Napisano 18 Listopada 2013 Share Napisano 18 Listopada 2013 Czesc wam to moj drugi model robiony w sumie rownolegle ze spitfire wiec niektore bledy powieliem. Model sprawil mi duzo radochy I prezentuje sie wg mnie nie najgorzej na polce Pozdrawiam I czekam na opinie I porady ktore bede mogl wykorzystac przyszlosci Pawel ps najwiekszy babol nie usunalem nadmiaru washa ze skrzydla :( created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 18 Listopada 2013 Share Napisano 18 Listopada 2013 Niemcy malowali śmigła czarnozieloną farbą. Zasadniczo. Linka anteny wychodziła z mniej więcej środka owiewki, a nie z przedniej jej krawędzi. Zanim zaczniesz jakiś model warto pogapić się na kilka zdjęć oryginalnej maszyny. Potem mądry Polak po szkodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 19 Listopada 2013 Share Napisano 19 Listopada 2013 Ale jak na początkującego ogólnie jest dobrze. Nie zrażaj się krytyką, tylko rób kolejne modele! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 20 Listopada 2013 Autor Share Napisano 20 Listopada 2013 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 20 Listopada 2013 Share Napisano 20 Listopada 2013 Powolutku przymierzam się do tego samego modelu. Ogólnie podoba mi się wykonanie Twojej Foczki. Widać, że troszkę pomęczyłeś się ze spiralą na kołpaku. O przewodzie antenowym już ktoś powyżej wspomniał więc zmień ten stan rzeczy. Miejscami model się strasznie błyszczy. Pewnie z tym wężem też się męczyłeś, żeby równo go nałożyć po obu stronach? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 21 Listopada 2013 Autor Share Napisano 21 Listopada 2013 Tak było troche zabawy z tym wszystkim.Ten model zostanie juz tak jak jest.wykorzystam te uwagi przy nastepnych.zylka wedkarska 0,06 I lakier mat juz kupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi