woto Napisano 14 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2014 Przy drobnych spawach jak dla mnie lepsze niż robienie wałeczków z masy . Poszukuję rysunków lub dobrych zdjęć uchwytu zaznaczonego na zdjęciu, brak tego w zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 19 Lutego 2014 Share Napisano 19 Lutego 2014 Może się przyda. A tu taj trochę o Hummel-u http://www.network54.com/Forum/571595/thread/1200556632/last-1200641734/Hummel+316+in+Rouen+Revisited-++A+Review+of+Hummel+Organization+and+Markings+in+Normandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 25 Lutego 2014 Autor Share Napisano 25 Lutego 2014 Witam Wydziergałem na podstawie fotek to ustrojstwo, myślę że powinno być ok. jakość zdjęć nie powala ale szczegół widać dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 Ach ta dokładność, na poziomie muszę przyznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 Klasa sama w sobie . Możesz zdradzić, skąd można pozyskać takie rurki, nie wiem, czy to miedź, czy mosiądz?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 (edytowane) I co ja robię tu, co ty tutaj robisz..... To jedynie mi teraz przez głowę przechodzi. Super robota. Edytowane 26 Lutego 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 26 Lutego 2014 Autor Share Napisano 26 Lutego 2014 sporo tych detali w nim do roboty, ale warto bo wszystko będzie widać. Boję się tylko malowania wnętrza, żeby nie zepsuć całokształtu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 8 Marca 2014 Autor Share Napisano 8 Marca 2014 Kolejny etap na ukończeniu. Porobione błotniki, uchwyty pod osprzęt, mocowanie lampek, listwa pod zapasowe gąski i parę innych dupereli. Teraz do roboty podwozie i cała nadbudówka - sporo dłubania. Zdjęcia ciemne - robione kompaktem, ale szczegół dobrze widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Na ostatnim zjęciu lampa troszkę krzywo, ale mogła się w czasie służby eknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 9 Marca 2014 Autor Share Napisano 9 Marca 2014 lampka tylko włożona na sucho do zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Twoja praca przy tym modelu jaką w niego wkładasz jest po prostu nie samowita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 10 Marca 2014 Autor Share Napisano 10 Marca 2014 przesada ale dziękuję, próbuję w miarę swoich możliwości jak każdy. A przy okazji mam pytanie do tego elementu, bo nie znalazłem takiego zdjęcia, które by na 100% rozwiało wątpliwości. czy płaskownik (strzałka czerwona) jest spasowany krawędzią do żebra (strzałka żółta) na równo z jego płaszczyzną, czy podobnie (wystaje) jest mocowany jak na widoku z lewej strony tzn. wystaje poza lico żebra (strzałka niebieska). Dragon zrobił tak że równomiernie wystaje po obu stronach, natomiast w blaszkach Part-a wystaje tylko z jednej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Tak jak zrobił Part.Dragon się machnął ;) Może ci coś pomogą te fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 21 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2014 Witam Mam pytanie dotyczące gąsek. Dragon daje w zestawie gąski z pełnym zębem. Na zdjęciach występują zamiennie z pełnym i pustym. Chciałbym zrobić gąski ruchome i tu są dostępne gąski AFV Club 35179 z pełnym zębem lub FRIULMODEL ATL-04 z pustym. Nie ukrywam, że wolałbym kupić te z pełnym - połowa ceny friuli. Stąd moje pytanie, czy do tego modelu z pełnym zębem będą poprawne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi