RH Napisano 19 Listopada 2013 Share Napisano 19 Listopada 2013 Model stareńki ,pamiętający jeszcze złote lata "Bitelsów "i Elvisa Tak że nie należy się dziwić że nie przedstawia sobą rewelacji .Wiele mu brakuje ,ze swojej strony pokusiłem się tylko o dodanie kolektora spalin ,gdyż ten model nie posiadał takowego w zestawie . Po prostu w 100% VINTAGE!! Na zdjęciu u góry oryginalne pudełko z tego modelu wraz z nazwą producenta Wiem że potem był sprzedawany pod szyldami innych firm ,a może na odwrót ,nie powiem tego na pewno ,bo nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreator86 Napisano 19 Listopada 2013 Share Napisano 19 Listopada 2013 Ładniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 22 Listopada 2013 Share Napisano 22 Listopada 2013 Bardzo ładne wykonanie. Też mam go w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 22 Listopada 2013 Share Napisano 22 Listopada 2013 Gratulacje, bardzo ładny model tego brzydactwa:) I nie widać wcale, że to taki archaiczny zestaw jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi