skala72 Napisano 21 Listopada 2013 Share Napisano 21 Listopada 2013 Mam nadzieję, że ta wiadomość zainteresuje wszystkich sklejających Hetzery z UM. Wkrótce w sprzedaży pojawia się gotowe, z profilowanymi gąsienicami i bez żadnych uskoków układy jezdne do modeli Hetzerów wczesnych i późnych (early/late) z UniModels w skali 1/72. Układy pojechały już do odlewnika i powinny być w sprzedaży na początku grudnia. - Tracked gear set for Hetzer early (for all UM) (TM 72021) - Tracked gear set for Hetzer late (for all UM) (TM 72022) - Tracked gear set for Hetzer final (for all UM) (TM 72023) Wkrótce ukaże się również układ do wersji finałowej Hetzera z 4 dziurami w tylnym kole Mam nadzieję, że wam również się spodobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 21 Listopada 2013 Share Napisano 21 Listopada 2013 Tak jak pisałem na FB fajna wiadomość czekam na wersję z czterema otworami ulgowymi do ostatnich wersji produkcyjnych rozwiąże mi to problem szukania/ kupowania kół z Atack hobby kits. Do wersji z Powstania Praskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 21 Listopada 2013 Autor Share Napisano 21 Listopada 2013 Będą szybciej niż zakładałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 21 Listopada 2013 Share Napisano 21 Listopada 2013 Szukałem na stronie sklepu jeszcze nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 21 Listopada 2013 Autor Share Napisano 21 Listopada 2013 Dopiero jak będę odlewy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 22 Listopada 2013 Share Napisano 22 Listopada 2013 rozwiąże mi to problem szukania/ ... kół z Atack hobby kits. Artur, takie kółka do wczoraj dostępne były w Martoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 22 Listopada 2013 Autor Share Napisano 22 Listopada 2013 rozwiąże mi to problem szukania/ ... kół z Atack hobby kits. Artur, takie kółka do wczoraj dostępne były w Martoli... No właśnie, były, więc tematu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 22 Listopada 2013 Share Napisano 22 Listopada 2013 Artur, takie kółka do wczoraj dostępne były w Martoli... Nie do końca te ja szukam te z czterema otworami ulgowymi. Takie były na Hetzerach wykorzystanych przez Powstańców Praskich. Te które były w Martoli były trochę inne. Wiem bo wałkowałem temat z nimi. Już się nawet zastanawiałem czy nie sprowadzić z Czech. Ale mimo wszystko dziękuję za czujność Największy problem z Atack Hobby kits jest taki że nikt w Polsce ich nie sprowadza, a szkoda bo mają kilka naprawdę fajnych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtMac Napisano 16 Września 2014 Share Napisano 16 Września 2014 Zauważyłem i stałem się posiadaczem kilku nowości dostępnych (na razie tylko) w Tank Models. - Tracked gear set for Hetzer Late (for UniModels) - Tank Models 72022 - Tracked gear set for Hetzer/Bison Early (for UniModels) - Tank Models 72023 Adam powiedział, że będą one w sklepie w przyszłym tygodniu. Prezentuję zdjęcie gotowego modelu do odlewu. Jest również konwersja do Sokoła z AJ Model, która umożliwia wykonanie Głuszcza lub Salamandry. Ten sam zestaw znajduje się w modelu Głuszca, z AJ Model. Pewnie wiecie, ale jak to bywa, nie wszyscy. http://www.sklep.tankmodels.pl/en/aj-model/6465-pzl-w-3-gluszec-conv-for-pzl-w-3-aj-model-con72001.html Mają pojawić się również nowe układy jezdne i konwersje do modeli FTF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 17 Września 2014 Autor Share Napisano 17 Września 2014 Koła do Urala z ICMu czekają, Układy do Hertzerów będą we wtorek lub środę, ale nie mogę zagwarantować na 100%. Czeka na ciebie drugi układ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 czy ten zestaw do Hetzera jest osiągalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 18 Września 2014 Autor Share Napisano 18 Września 2014 Tak, jest jeszcze jeden zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 22 Września 2014 Autor Share Napisano 22 Września 2014 Pod koniec tego lub na początku przyszłego tygodnia będzie również dostępny układ do modeli: Hetzer wczesny, Bison oraz Sd.Kfz 140. Będzie również dostępny układ do modeli Hetzera późnego, właśnie się odlewają. Na chwilę obecną można je zamawiać w sklepie internetowym (i np. odebrać osobiście w sklepie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 8 Października 2014 Autor Share Napisano 8 Października 2014 Układy przybyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 8 Października 2014 Share Napisano 8 Października 2014 Mają pojawić się również nowe układy jezdne i konwersje do modeli FTF. Wiadomo coś na temat tych konwersji do modeli FtF?? W sklepie widzę tylko zestaw do Wz-34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 8 Października 2014 Autor Share Napisano 8 Października 2014 Zapewne pojawią się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 21 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2015 Wkrótce w sprzedaży: Zimmerit for Panther D (conv. for version Early/Late from Zvezda 1/72) Zestaw będzie również zawierał elementy żywiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 6 Lutego 2015 Autor Share Napisano 6 Lutego 2015 Wiadomo, szykuje się kilka zestawów. Jednym z nich będzie nowy zestaw blaszek do Wz.34 I-II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 7 Lutego 2015 Share Napisano 7 Lutego 2015 A ten zestaw do Fiata 621 będzie w końcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 8 Lutego 2015 Autor Share Napisano 8 Lutego 2015 Będzie, robi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 9 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2015 Panther Ausf. D early/late w/zimmerit (conv. for Zvezda 5010) - Tank Models 72001PE Konwersja do modelu Pantery Ausf D firmy Zvezda (5010) w skali 1/72. Zestaw umożliwia wykonanie wersji wczesnej, średnie i późnej. Oczywiście zestaw nie zawiera modelu plastikowego (Zvezda 5010). Można go już zamawiać w Pre-Orderze ze zniżką 10%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 9 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2015 Udało się, blaszki do Pantery D są już w sklepie. Pierwsze 20 zestawów z rabatem 10%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 12 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2015 Zapomniałem dodać, że przy lekkim użyciu pilniczka, blaszko-konwersja pasuje również do obu modeli Dragona Pantery D (early/late). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtMac Napisano 12 Kwietnia 2015 Share Napisano 12 Kwietnia 2015 Stary, te blaszki są super, cienka blaszka, same składają się i są zwymiarowane do modelu. Dobrze, że napisałeś, że nadają się do Dragona, mam wersję późną i fakt, prawie idealnie. Masz je jeszcze w sklepie, bo wpadłbym jutro po 13:00, mam wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 12 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2015 Wiem o tym dobrze. Fajnie, że napisałeś, bo mi nie pasowało Zostały trzy zestawy, odłożę dla ciebie jeden (?) zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi