xLoLeKx Napisano 22 Listopada 2013 Share Napisano 22 Listopada 2013 Witajcie dzisiaj chcę wam pokazać model Spitfire'a. Model jest dosyć prosty jednak najwięcej zabawy jest z kalkomanią .Jaka Ocena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xLoLeKx Napisano 22 Listopada 2013 Autor Share Napisano 22 Listopada 2013 Na razie jeszcze nie próbowałem malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 22 Listopada 2013 Share Napisano 22 Listopada 2013 A może to dobra droga, zacząc od poprawnego sklejenia a na malowanie zawsze się znajdzie czas ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 22 Listopada 2013 Share Napisano 22 Listopada 2013 Nie widziałeś tego ;) na końcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 22 Listopada 2013 Share Napisano 22 Listopada 2013 Daj lepsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 22 Listopada 2013 Share Napisano 22 Listopada 2013 Witajcie dzisiaj chcę wam pokazać model Spitfire'a. Dobrym zwyczajem jest podawanie w tytule skali, oraz producenta zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@JOGURT@ Napisano 23 Listopada 2013 Share Napisano 23 Listopada 2013 Ja też moich pierwszych nie malowałem a mam samych samolotów ze 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 23 Listopada 2013 Super Moderator Share Napisano 23 Listopada 2013 Witam. Poczytaj sobie kolego w dziale "Tajniki Modelarstwa" niektóre tematy, to dowiesz się co będziesz potrzebował i jak posługiwać się narzędziami podczas budowy modelu. Po tej lekturze chwycisz za pędzel i popróbujesz sobie technikę malowania. LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi