xLoLeKx Napisano 22 Listopada 2013 Napisano 22 Listopada 2013 Witajcie dzisiaj chcę wam pokazać model Spitfire'a. Model jest dosyć prosty jednak najwięcej zabawy jest z kalkomanią .Jaka Ocena? Cytuj
xLoLeKx Napisano 22 Listopada 2013 Autor Napisano 22 Listopada 2013 Na razie jeszcze nie próbowałem malować. Cytuj
Skoti Napisano 22 Listopada 2013 Napisano 22 Listopada 2013 A może to dobra droga, zacząc od poprawnego sklejenia a na malowanie zawsze się znajdzie czas ;) Cytuj
letalin Napisano 22 Listopada 2013 Napisano 22 Listopada 2013 Witajcie dzisiaj chcę wam pokazać model Spitfire'a. Dobrym zwyczajem jest podawanie w tytule skali, oraz producenta zestawu. Cytuj
@JOGURT@ Napisano 23 Listopada 2013 Napisano 23 Listopada 2013 Ja też moich pierwszych nie malowałem a mam samych samolotów ze 20 Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 23 Listopada 2013 Super Moderator Napisano 23 Listopada 2013 Witam. Poczytaj sobie kolego w dziale "Tajniki Modelarstwa" niektóre tematy, to dowiesz się co będziesz potrzebował i jak posługiwać się narzędziami podczas budowy modelu. Po tej lekturze chwycisz za pędzel i popróbujesz sobie technikę malowania. LINK Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi